Sport

‘PING PONG’ LIGA Najbolji je Dr. Čolić!

Ekipa Dr. Čolić prvak je 45. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. Nakon odigranog 22. kola, Dr. Čolić je osvojio 43 boda od maksimalno 44, s jednim izgubljenim mečom. Ostvarili su skorove od +96 partija, +272 seta i +1.888 poena. Ekipu Dr Čolić čine Ante Jupek, Ivica Petković, Filip Mikulić (za ekipu je prijavljen i Marinko Matulović). Na drugom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s 41 bodom uz 3 izgubljena meča. Ekipa Marinkolor ostvarila je skorove od +77 partija, +216 seta i +1.169 poena. Na trećem mjestu je ekipa Soul caffe s osvojenih 40 bodova uz 4 izgubljena meča. Ekipa Soul caffe ostvarila je skorove od +68 partija, +210 seta i +1.623 poena.

Najbolji pojedinci nakon 22. kola su Marko Venier (Marinkolor), Filip Mikulić (Dr. Čolić) i Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle). Marko Venier iz ekipe Marinkolor, najuspješniji je u pojedinačnoj konkurenciji 1. Lige u 45. Prvenstvu Dubrovnika u stolnom tenisu u sezoni 2022/23. Venier je odradio ovu sezonu sa 100 posto sudjelovanja, pri čemu je od 52 igrača bio među sedmoricom koji su odigrali sve moguće utakmice, pri čemu je dobio 43 utakmice uz jednu izgubljenu. Marko je dobio 131 set, dok je izgubio 8 uz respektabilan omjer dobivenih setova od 16,37. Isto tako Marko je dobio 1.518, a izgubio 773 poen što mu daje najbolji omjer dobivenih setova od 1,96.

Najbolji parovi nakon 22. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr. Čolić), Marijo Obrovac / Maro Šimunović (Ombla) i Pavle Radonić / Milo Stražičić (Soul caffe). Ante i Filip su od 22 utakmice zajedno igrali u 21, pri čemu su 19 dobili i 2 izgubili. Navedeni dvojac je dobio 59, a izgubio 15 setova pri čemu su dobili 780, a izgubili 479 poena. Tijekom prvenstva bio je prijavljeno 42 para pri čemu je jedan par igrao 22 utakmice i to upravo Ante Jupek i Filip Mikulić. Ante Jupek i Filip Mikulić (Dr. Čolić) najbolji su npar u konkurenciji parova 1. Lige u 45. Prvenstvu Dubrovnika u stolnom tenisu u sezoni 2022/23.

Tijekom prvenstva bio je prijavljeno 42 para pri čemu je jedan par igrao 22 utakmice.

-Još je samo preostalo najvažniji dio odraditi, podjela zasluženih medalja za prva tri mjesta u ekipnoj konkurenciji 1. lige, prva tri mjesta u pojedinačnoj konkurenciji te prva tri mjesta parova – navode organizatori.

Zadnje kolo
Inače, u 22. kolu 45. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu 2022/23 utakmica između ekipa Dr. Čolić i Nobody B.I. nije odigrana jer je ekipa Nobody B.I. odustala od natjecanja u ovom prvenstvu, stoga je ekipa Dr. Čolić dobila utakmicu bez igre 7:0.

Ekipa Šampinjoni Konavle pobijedila je ekipu Orlando rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Jurica Prpić ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Vedran Đurđević i Jurica Prpić. U poraženoj ekipi, Boris Cikoja, Damir Gleđ i Danir Parmać ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Srđ rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Marko Venier ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz dva izgubljena seta. Pobjedu u paru za ekipu Srđ donijeli su Siniša Desnica i Milan Rezo. U poraženoj ekipi, Siniša Desnica i Milan Rezo ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Ovu utakmicu ekipa Marinkolor je igrala bez trećeg igrača tako da su te dvije utakmice pisane ekipi Soul caffe kao pojedinačne pobjede bez igre, a isto tako ekipa Marinkolor nije igrala niti utakmicu para pa je i ovu izgubila brz igre.

Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Pavle Radonić i Tobert Tot Horti ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić. U poraženoj ekipi, Drago Kasač i Robert Kralj ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Lapad kolor pobijedila je ekipu The Dream Team rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Luka Kulaš (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Mario Mozara ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz dva izgubljena seta dok je Joško Martinović ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Luka Kulaš i Joško Martinović. U poraženoj ekipi, Leon Spahić ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Ombla pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Darko Božić ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz tri izgubljena seta dok je Dario Marić ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović. U poraženoj ekipi, Slobodan Ljepava ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu.

U zaostaloj utakmici 21. kola ekipa Šampinjoni Konavle pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Jurica Prpić ostvarila jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Vedran Đurđević i Jurica Prpić. U poraženoj ekipi, Drago Kasač, Robert Kralj i Goran Raspopović ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist