Crna kronika

Philippu F. Hochhuthu još uvijek ni traga ni glasa

Philippu F. Hochhuthu još uvijek ni traga ni glasa

Prošlo je točno mjesec dana od nestanka mladog njemačkog turista Philippa F. Hochhutha.

Njegov nestanak prijavljen je nakon što se po subotnjem izlasku nije vratio u hotel u kojem je odsjeo, a do danas nije pronađen.
Hochhuth je visok 165 centimetara, tamno kestenjaste kose i smeđih očiju. U vrijeme nestanka bio je odjeven u plavu majicu i hlače. Nosio je tamno plave kožne cipele.

Divljao na zadnjem izlasku

Nakon nestanka malo po malo počeli su izlaziti na vidjelo detalji i okolnosti njegovih posljednjih poznatih trenutaka. Kako je svjedočio i potpisnik ovih redaka, Hochhutha su izbacili iz jednog dubrovačkog noćnog kluba u stanju vidnog pijanstva i šoka, potom je pokušao napasti djevojku koja mu je ponudila pomoć, da bi zatim otrčao u park pokraj dubrovačke Gimnazija. Tamo se rukama vješao o građevinske skele s kojih je skočio/pao na parkirane automobile, a nakon toga zatrčao se u smjeru Komarde. Tamo je posljednji put viđen, na kišnu subotnju noć u kojoj je k tome puhao i popriličan vjetar.

U Gradu na turniru

Philipp je u Dubrovnik došao na tadašnji veliki pokeraški turnir težak 100 tisuća eura, a njegovo ime nije bilo nepoznato u svijetu online i običnih kartaških turnira koje je već ranije u nekoliko navrata osvajao. Nažalost, nestao je dan uoči dubrovačkog na kojem se stoga nije ni pojavio.
U potragu za njim uključio se svojedobno i GSS, ronioci, brod Lučke kapetanije angažiran je odmah u noći nestanka, ali Philippu još uvijek ni traga ni glasa, stoga PU dubrovačko-neretvanske mole građane ukoliko posjeduju informacije o ovoj osobi da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192.
 

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist