Sport

Petrunjela Pavić je državna prvakinja u judu!

Petrunjela Pavić je državna prvakinja u judu!

Petrunjela Pavić iz Judo Kluba Župa dubrovačka osvojila je naslov državne prvakinje  na prvenstvu za dječake i djevojčice do 14 godina koje je održano u dvorani Mladosti u Rijeci 25. svibnja.

Pod vodstvom trenera Ivana Oberana i Ivice Didića, Petrunjela je bila najbolja u kategoriji do 48 kilograma, a do naslova prvakinje je došla ostvarivši četiri pobjede u isto toliko borbi.

Ove godine već je ostvarila uspjeh na još dva državna prvenstva. Bila je treća u kategoriji do 44 kg na kadetskom prvenstvu i u istoj kategoriji također treća i na mlađe kadetskom.
Laura Žutac, koja je također članica kluba Župa Dubrovačka, osvojila je brončanu medalju na održanom prvenstvu u Rijeci. Ženska ekipa kluba Župa Dubrovačka ostvarila je treće mjesto u ženskoj konkurenciji.
Dvije medalje osvojili su i članovi Judo kluba Dubrovnik, i to Mihaela Đuho srebro u kategoriji do 32 kilograma te broncu Erika Marušić u kategoriji do 28 kilograma u kojoj su bile tri natjecateljice.
Članovi Judo kluba Dubrovnik 1966. su izborili tri bronce. Treći su bili Patrik Prigl u kategoriji preko 60 kilograma s 5 pobjeda i jednim porazom, Bruna Bilić u kategoriji do 52 kilograma i Anđela Violić u kategoriji do 57 kilograma. Obje su imale po četiri borbe te zabilježile tri pobjede i poraz.
Na prvenstvu su nastupili još i Judo klub Ura Nage, Judo klub Slano i Judo klub Konavle Cavtat.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist