DuList IN

Peter Dinklage oduševljen Oliverom Dragojevićem!

Peter Dinklage oduševljen Oliverom Dragojevićem!

U razdraganoj masi raspjevanih obožavatelja Olivera Dragojevića, koji je svoj koncert održao u Clevelandu, našao se i poznati glumac Peter Dinklage čija je ljubav za svim hrvatskim započela sa snimanjem ‘Game of Thrones’ gdje ima jednu od glavnih uloga.

– Dubrovnik, Split, Hrvatska, postali su moj drugi dom. Osim sto dane provodim na snimanjima ove ultra-popularne serije na najčudesnijim lokacijama koju Hollywood može samo poželiti, upoznao sam kulturnu, povijesnu i gastronomsku ljepotu vaše zemlje. Večeras sam ovdje kao jedan od vas koji cijeni i voli Olivera, čiji koncert nisam mogao propustiti- otkrio je američki glumac Peter Dinklage.

Usprkos kašnjenju i propuštenom letu iz Bostona za Cleveland, Oliver i ekipa su uspjeli doći do Ohija, te umorni i bez tonske probe održali su fenomenalan koncert u prepunoj ‘Ohio’ dvorani!

Usprkos vrlo nabijenom rasporedu, koncertna turneja prolazi u dobroj atmosferi, jer profesionalizam pobjeđuje i najveći umor. Iako još muku muče sa jatlagom zbog razlike u vremenu, čim se popnu na pozornicu umor nestaje “ko rukom odnešen”.

– Možemo mi biti i umorni i bez snage, ali kada nas naša publika napoji svojom energijom sve bude dobro. Stoga, bez obzira na kojoj smo pozornici, u kojem gradu ili kontinentu pravo je veselje čuti zbor koji nas prati iz publike. Na to se nikada čovjek ne moze naviknuti, pa smo uvijek i ispočetka ganuti koliko nas srčano primaju svi redom. – rekao je Oliver Dragojević.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist

Plesni studio Lazareti ostvario nove uspjehe na prestižnom natjecanju!

Dulist

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist