Sport

Pet jugaša u reprezentaciji

Pet jugaša u reprezentaciji

Izbornik Ivica Tucak objavio je popis pozvanih igrača za pripreme uoči Mediteranskih igara i Svjetskog prvenstva!

Hrvatska vaterpolska reprezentacija okuplja se ovih dana u Zagrebu. Nakon završenog nacionalnog prvenstva reprezentaciju očekuju intenzivne pripreme uoči nadolazećih Mediteranskih igara, te krune ovogodišnje sezone Svjetskog prvenstva u Barceloni. Izbornik Ivica Tucak objavio je popis igrača koji su pozvani na pripreme.

“Pozvao sam igrače za koje smatram da su u ovom trenutku najbolje rješenje za ciljeve koje smo si zadali za ovu godinu, a to je prije svega Svjetsko prvenstvo u Barceloni, osvajanje medalja i ostanak u vrhu svjetskog vaterpola. Dodatno nas je poremetila ozljeda Ivana Buljubašića pa smo sada na bekovskim pozicijama u odnosu na London ostali samo na Bušlji. No, bez obzira na sve nedaće, pokušat ćemo kreirati dobru atmosferu u reprezentaciji kao glavni i osnovni preduvjet za osvajanje medalja.” – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Četiri jugaša

Na pripreme su pozvani golmani Josip Pavić, Marko Bijač i Duje Jelovina, centri Nikša Dobud, Fran Paškvalin i Ivan Krapić, bekovi Andro Bušlje, Ivan i Kristijan Milaković te Luka Lončar, vanjski igrači Maro Joković, Sandro Sukno, Paulo Obradović, Petar Muslim, Anđelo Šetka, Duje Živković, Ante Vukičević i Luka Bukić. Reprezentaciji će se, ovisno o potrebama, priključiti i golman Ivan Marcelić i bek Marko Macan.

“S veseljem očekujemo početak priprema i nadolazeća natjecanja. Pred nama su veliki ciljevi, reprezentacija diše kao jedan i vjerujemo da možemo do vrhunskih rezultata.” – izjavio je kapetan i prvi golman reprezentacije Josip Pavić.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist