Sport

PERRONE NAKON TRI GOLA PRIMORJU „Bilo je teško, ovo je pobjeda za samopouzdanje“

PERRONE NAKON TRI GOLA PRIMORJU „Bilo je teško, ovo je pobjeda za samopouzdanje“

Bila je ovo vrlo bitna utakmica za nas da steknemo pouzdanje na početku sezone. Bilo je teško, ali imali smo dobar ritam – kazao je po završetku utakmice Jugov Brazilac Felipe Perrone, koji je u nedjelju navečer odigrao sjajnu utakmicu, razigravao suigrače te sam triput pogodio.

– Još je puno utakmica pred nama, duga sezona i idemo korak po korak. Jako sam sretan u Jugu, svi su me primili jako lijepo. Nekad ću dobro odigrati ja, nekad netko drugi. Osobno sam zadovoljan svojim doprinosom – istaknuo je Perrone.

– Napokon nam je proradila obrana, posebno na igraču manje. također smo sjajno odigrali igrača više, zbilja smo se sjajno rješavali, sve je bilo iz izrađenih akcija, pravi ziceri. Na utakmici nije bilo lošeg segmenta, pogotovo što smo igrali pokretljivu pozicijsku obranu i zatvarali njihove ulaze s drugim centrima. Na koncu, nedostatak centara se osjetio na njihovoj igri. Kontrolirali smo utakmicu, a oni su se morali mučiti za svaki gol. U svakom slučaju, rezultat je itekako zadovoljavajući. Kolektivno smo jako dobro izgledali – rekao je Maro Joković, Jugov strijelac jednog pogotka.

– Da se ne zavaramo, oni su igrali bez Radua, a potom u trećoj četvrtini i bez Krapića. Uspjeli smo do tog doći, jer nismo odgovorili na njihove grubosti. Igrali smo čisto i pokretljivo. Cijela predstava je bila fantastična, napad s trinaest golova Primorju je velika stvar – ističe na kraju meča trener Juga Vjekoslav Kobešćak.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist