Politika

Pero Vićan: ‘Nikome se nećemo nuditi. Tko nas treba, zna gdje Baraka’

Pero Vićan: 'Nikome se nećemo nuditi. Tko nas treba, zna gdje Baraka'

Želim zahvaliti najbližim suradnicima koji su vodili kampanju i koji su zadnja dva mjeseca danonoćno radili da bismo postigli rezultat. Mi smo dvadeset godina u kontinuitetu nezaobilazni faktor u gradskoj i županijskoj politici – istaknuo je DDS-ov kandidat za gradonačelnika Pero Vićan. Čestitao je HDZ-u i Roku koji je polučio ‘sjajan rezultat’.
-Iznenadio me gospodin Roko s dva mandata. To je jedino iznenađenje ovih izbora – istaknuo je.
-Konkretno ću komentirati stvari u ponedjeljak u 13 sati nakon sjednice predsjedništva stranke. Ne želim ulaziti u spelukacije o mogućim koalicijama. Nikome se nuditi nećemo. Jedna stara primorska poslovica kaže: ‘Jao curi koja sama dođe’. Nikome ići nećemo. Tko nas treba, neka zna gdje je Baraka pa može doći – rekao je Vićan.
-U prvom smo krugu vodili korektnu i programsku kampanju. Takvu ćemo nastaviti voditi u drugom krugu – jednakim intezitetom i na jednakim točkama kao i dosada. Isticat ćemo prednosti u programu. Govorit ćemo o nekim pitanjima koja se spominju vezano uz gradske financije. Nismo nikoga napadali pa nećemo ni u drugom krugu, ako smo ušli u drugi krug – rekao je.

Pročitajte još

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist