Politika

Pero Vićan: ‘Nikome se nećemo nuditi. Tko nas treba, zna gdje Baraka’

Želim zahvaliti najbližim suradnicima koji su vodili kampanju i koji su zadnja dva mjeseca danonoćno radili da bismo postigli rezultat. Mi smo dvadeset godina u kontinuitetu nezaobilazni faktor u gradskoj i županijskoj politici – istaknuo je DDS-ov kandidat za gradonačelnika Pero Vićan. Čestitao je HDZ-u i Roku koji je polučio ‘sjajan rezultat’.
-Iznenadio me gospodin Roko s dva mandata. To je jedino iznenađenje ovih izbora – istaknuo je.
-Konkretno ću komentirati stvari u ponedjeljak u 13 sati nakon sjednice predsjedništva stranke. Ne želim ulaziti u spelukacije o mogućim koalicijama. Nikome se nuditi nećemo. Jedna stara primorska poslovica kaže: ‘Jao curi koja sama dođe’. Nikome ići nećemo. Tko nas treba, neka zna gdje je Baraka pa može doći – rekao je Vićan.
-U prvom smo krugu vodili korektnu i programsku kampanju. Takvu ćemo nastaviti voditi u drugom krugu – jednakim intezitetom i na jednakim točkama kao i dosada. Isticat ćemo prednosti u programu. Govorit ćemo o nekim pitanjima koja se spominju vezano uz gradske financije. Nismo nikoga napadali pa nećemo ni u drugom krugu, ako smo ušli u drugi krug – rekao je.

Pročitajte još

ROKO TRAŽI DOPUNU DNEVNOG REDA GV-A Je li Marčinko nova predsjednica?

Dulist

POSTIGNUT DOGOVOR Lista Vlaha Mozare i DDS osigurali većinu u Općinskom vijeću Dubrovačkog primorja

Dulist

‘POVEĆAVA ULOG’ Vićan odbio Mandatni odbor i mjesto potpredsjednika Gradskog vijeća

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija