Politika

Pero Vićan: ‘Nikome se nećemo nuditi. Tko nas treba, zna gdje Baraka’

Želim zahvaliti najbližim suradnicima koji su vodili kampanju i koji su zadnja dva mjeseca danonoćno radili da bismo postigli rezultat. Mi smo dvadeset godina u kontinuitetu nezaobilazni faktor u gradskoj i županijskoj politici – istaknuo je DDS-ov kandidat za gradonačelnika Pero Vićan. Čestitao je HDZ-u i Roku koji je polučio ‘sjajan rezultat’.
-Iznenadio me gospodin Roko s dva mandata. To je jedino iznenađenje ovih izbora – istaknuo je.
-Konkretno ću komentirati stvari u ponedjeljak u 13 sati nakon sjednice predsjedništva stranke. Ne želim ulaziti u spelukacije o mogućim koalicijama. Nikome se nuditi nećemo. Jedna stara primorska poslovica kaže: ‘Jao curi koja sama dođe’. Nikome ići nećemo. Tko nas treba, neka zna gdje je Baraka pa može doći – rekao je Vićan.
-U prvom smo krugu vodili korektnu i programsku kampanju. Takvu ćemo nastaviti voditi u drugom krugu – jednakim intezitetom i na jednakim točkama kao i dosada. Isticat ćemo prednosti u programu. Govorit ćemo o nekim pitanjima koja se spominju vezano uz gradske financije. Nismo nikoga napadali pa nećemo ni u drugom krugu, ako smo ušli u drugi krug – rekao je.

Pročitajte još

‘PREDSJEDNIČE, PRESTANITE’ Dobroslavić: ‘Milanović pravi političku štetu Hrvatskoj’

Dulist

Kristić: Da Grad doživljava lopudski mjesni odbor do ovog problema vjerojatno ne bi ni došlo

Dulist

Ivica Kunčević dobitnik je Nagrade Dubrovnika za životno djelo

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija