Sport

PERAK I DELIJA U MOSKVI Gladijatori u akciji, bez pobjede ali i bez poraza

PERAK I DELIJA U MOSKVI Gladijatori u akciji, bez pobjede ali i bez poraza

Ante Delija je u Moskvi, na M-1Challenge 56, ostvario svoju trinaestu pobjedu u petnaestoj profesionalnoj borbi i tako dobio je iskusnog Konstantina Gluhova (28 pobjeda i 16 poraza).

U službenom izvješću s profightstore.hr stoji:

Ante je bio najaktivniji u prvoj rundi, gdje je s nekoliko giljotina prijetio protivniku, u isto vrijeme vraćajući ga na pod. Radio je udarcima no Gluhov se dobro branio i pokušavao se vratiti na noge. Akcija je usporila u kasnijim rundama i borba se u kraćim periodima odvijala u stand-upu, gdje je Delija primio nekoliko kickova. No sve je vodilo prema parteru, za što Antin protivnik nije imao rješenje. Odluka je bila jednoglasna u koristčlana Gladiatora.

Drugi član Gladiatora, Kristijan Perak u Moskvi se borio protiv domaćeg borca, Valeryja Myasnikova.

– Letjeli su krošei, često su sjedali udarci s obje strane no u prvoj rundi je zahvaljujući odlasku u parter Kristijan imao prednost. U drugoj rundi, dok nisu letjele šake u stand-upu, došlo je do nekoliko bacanja, a u top poziciji smo vidjeli oba borca. Kao što je Perak prevagnuo u svoju korist u prvoj tako se Valerij bacanjima istaknuo u trećoj, i sve je vodilo do neriješenog rezultata. Oba borca bila su vrlo umorna na kraju ove bitke- ističe profightstore.

Pročitajte još

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist