DuList IN

Penelope Cruz na Korčuli snima film

Penelope Cruz na Korčuli snima film

37-godišnja glumica Penelope Cruz stigla je u Hrvatsku gdje će snimati scene u svom novom filmu Venuto al Mondo (Dvaput rođen).

U subotu kasno poslijepodne lijepa Španjolk gliserom je stigla na Korčulu gdje se smjestila u luksuznoj palači Lešić Dimitri, u neposrednoj blizini rodne kuće Marka Pola.
Na Korčuli će s ponedjeljka snimiti nekoliko scena za film na kojem radi već nekoliko tjedana, a koji se snimao i u Sarajeva, a navodno bi se trebao snimati i u Orebiću na Pelješcu.

U pratnji Penelope stigao je i suprug Javier Barden kao i sinčić Leo. Sve su pratile i jake mjere osiguranja lokalne policije koja je unatoč jednoj kameri zatvorila ulicu, otjerala snimatelja s javne površine te uz raširene plahte otpratili Penelope u hotel – donosi Dnevnik.hr.

"Venuto al Mondo" snima se prema romanu velike italijanske spisateljice Margaret Macantini, koja je supruga reditelja Castellitta.

Radnja prati Italijanku Gemmu koja se nakon 20 godina vraća u Sarajevo sa svojim sinom da bi mu pokazala mjesto rođenja njegovog oca. Svi glavni glumci tumače uloge u vremenskom rasponu od 20 godina. 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist