Crna kronika

‘PEGLAO’ KARTICU Maloljetnik ukrao ruksak iz obiteljske kuće u Veloj Luci

MUP POLICIJA1

Policijski službenici Policijske postaje Korčula dovršili su kriminalističko istraživanje kojim se 17-godišnji mladić sumnjiči za kazneno djelo krađe i kazneno djelo računalne prijevare. Radi se o kaznenim djelima počinjenim krajem siječnja ove godine u Veloj Luci, a policiji ih je prijavila oštećena 38-godišnjakinja.
U svojoj prijavi je navela kako je nepoznata osoba sa stola obiteljske kuće, koja je u tom trenutku bila otključana, otuđio ruksak u kojem se nalazio novčanik s novcem, osobnim i bankovnim karticama.
Oštećena je u blizini kuće pronašla odbačeni ruksak u kojem su se nalazile sve otuđene stvari osim novca i bankovnih kartica, a utvrđeno je kako je počinitelj, koristeći jednu od bankovnih kartica, izvršio četiri transakcije plaćanja u ukupnom iznosu od 65 eura.
Zbog sumnje da je počinio navedena kaznena djela, maloljetni mladić je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, koje je provedeno u suradnji s Policijskom postajom Metković, kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu za mladež u Dubrovniku.

Pročitajte još

IZAZVAO PROMETNU U ROGOTINU 71-godišnjak ‘napuhao’ 2,17 promila

Dulist

KAZNENO PRIJAVLJENA 55-GODIŠNJAKINJA S lažnom potvrdom do boljeg radnog mjesta

Dulist

MUP UPOZORAVA NA LAŽNE PORUKE Pripazite ako su vam stigli ovakvi mailovi!

Dulist