Crna kronika

ZATON DOLI Policajci i carinici kod 58-godišnjaka pronašli pištolj s metkom u cijevi

ZATON DOLI Policajci i carinici kod 58-godišnjaka pronašli pištolj s metkom u cijevi

Pištolj s metkom u cijevi i spremnikom streljiva pronađen je u crnoj torbi unutar vozila 58-godišnjaka. Naime, u večernjim satima u ponedjeljak, 18. ožujka, ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Zaton Doli pristupilo je osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak.
Graničnom kontrolom, koju su zajednički obavili policijski službenici Policijske postaje Ston i carinski djelatnici, unutar vozila pronađena je crna torba u kojoj se nalazio pištolj s metkom u cijevi i pripadajućim spremnikom u kojem se nalazilo još osam komada streljiva, a za koje oružje i streljivo 58-godišnjak nije imao odgovarajuće odobrenje nadležnog tijela.
Pronađeno je uz potvrdu oduzeto, a tijekom jučerašnjeg dana, temeljem naloga Općinskog suda u Dubrovniku, pretražen je stan kojeg osumnjičeni koristi kada je pronađeno još 17 komada pištoljskog streljiva koje je također uz potvrdu oduzeto.
Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana 58-godišnjak je uz optužni prijedlog odveden na Općinski sud u Dubrovniku.
Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Prometna nesreća u Gružu

Dulist

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist