Politika

Iz SDP-a izbačen Davor Bernardić

Na sjednici Predsjedništva SDP-a odlučivalo se o sudbini 14 članova stranke koji su jučer odbili sudjelovati u glasanju o zaključcima Glavnog odbora sa subotnje sjednice te srušili kvorum.

Bez stranačke iskaznice, nakon Nikše Vukasa, Zvane Brumnića, Rajka Ostojića i Marine Opačak Bilić ostali su sada i bivši predsjednik stranke Davor Bernardić, Renata Sabljar Dračevac, Romana Nikolić, Franko Vidović, Davorko Vidović, Vesna Nađ i Katica Glamuzina, prenosi Dnevnik.hr.

Premda se protivio izbacivanju kolega, odlukom Predsjedništva nije izbačen Domagoj Hajduković, ali je tijekom rasprave online objavio da se ‘ponosno isključuje iz stranke’.

Peđa Grbin je nakon sjednice Predsjedništva kazao kako su izbačeni oni članovi koji su svojim izjavama nanijeli ogromnu štetu stranci, a ostali su dobili upozorenje. Najavio je i da će se rasformirati Klub zastupnika te oformiti novi, s preostalim članovima.

Pročitajte još

‘JA NARAVNO NE IDEM NIGDJE…’ Kunica nije više stonski vijećnik, zamijenit će ga Romano Vukas

Dulist

Ivona Michl vršiteljica dužnosti ravnateljice Dubrovačkih muzeja

Ni koalicijski partneri HDZ-a nisu podržali predložene članove Povjerenstva za ocjenjivanje sportskih programa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija