Grad

Pavela poziva: Petaši i šestaši prijavite se na natjecanje svih škola u vožnji biciklom!

Pavela poziva: Petaši i šestaši prijavite se na natjecanje svih škola u vožnji biciklom!

Udruga Sigurnost u prometu, organizira najveće natjecanje svih škola sa područja grada Dubrovnika i Županije u vožnji bicikla pod nazivom “Znanjem protiv nasilja”. Svrha natjecanja je vraćanje djece na igrališta, promicanje zdravog življenja i dječačkog druženja, te u ranom djetinjstvu stvaranje veće odgovornosti kod pojedinaca o odgovornom ponašanju u prometu. Natjecanje će se održati dana 13.svibnja 2017.godine u vremenu od 09.00 do 12.00 sati, na velikom igralištu OŠ Marin Držić na Ilijinoj glavici sa prelijepim pogledom na Grad, te će se pobjednicima natjecanja podijeliti prigodni pokloni, medalje i pehari, piše prvi čovjek udruge Denis Pavela.

Za natjecanje se mogu prijaviti isključivo djeca petih i šestih razreda škola, te molimo roditelje da prijave svoju djecu na vrijeme i to na mail dpavela@gmail.com ili FB stranicu SIGURNOST U PROMETU DUBROVNIK s obzirom da se na slično natjecanje prethodno bilo prijavilo preko 150 djece. (obavezno donijeti bicikl). Prijave se primaju do 8.5.2017.
Udruga poziva i svu ostalu djecu i roditelje da taj dan dođu na igralište i podrže učenike svojih škola, članove obitelji te uživaju u glazbi, sportu, plesu i druženju sa svojim vršnjacima.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist