Aktualno

PARKING TIM TVRDI: ‘Ravnatelj Bekić i Uprava OB Dubrovnik nastavljaju iznositi neistine, evo potvrde’

PARKING TIM TVRDI: 'Ravnatelj Bekić i Uprava OB Dubrovnik nastavljaju iznositi neistine, evo potvrde'

Iz tvrtke Parking Tim u priopćenju za medije, a nakon pisanja DuLista o problematici naplate parkinga ispred bolnice, navode kako ‘ravnatelj Bekić i Uprava Opće bolnice Dubrovnik nastavljaju iznositi neistine, obmanjuju javnost i ponovno štete njihovom poslovanju’.

Evo što su napisali:

-Povećanje cijena usluga parkirališta kao i povećanje zakupnine u iznosu od 70 posto koju je Opća bolnica sama odredila uz pomoć svojih sudskih vještaka i stručnjaka te uvjetovala sporazumno su prihvaćeni. Opet napominjemo da o svemu postoji pisana korespondencija i dokazi koja je isto tako i predana Državnom inspektoratu. Nadalje, za produljenje i sklapanje novog Ugovora sa postojećim zakupnikom zemljišta PARKING TIM d.o.o. niti jednim Zakonom, a niti statutom Opće bolnice Dubrovnik nije propisana obaveza provedbe javnog natječaja za sklapanje istog Ugovora. Člankom 8. postojećeg Ugovora propisana je obaveza Opće bolnice Dubrovnik da urednom zakupniku ponudi novi Ugovor o zakupu na daljnjih 6 godina. Dakle, o raspisivanju javnog natječaja nije bilo niti trebalo biti govora – ističu iz Parking Tima d.o.o.

Dodaju i ovo:

-Ravnatelj Bekić i Uprava Opće bolnice će imati priliku priložiti tijekom sudskog postupka svoje dopise, korespondenciju i “upozorenja” za koja tvrde da postoje i da su poslana. Odbacujemo u potpunosti njihove neistinite navode da su poslana neka “upozorenja” u svezi povećanja cijene usluge parkiranja kao i bilo koji takav sličan dopis u svezi istoga. Suprotno tvrdnjama iznesenim od strane uprave OB Dubrovnik i ravnatelja Bekića u prilogu Vam dostavljamo dokaze: službena korespondencija e-mailom ovlaštenih opunomoćenika OB Dubrovnik, kao i potvrdu suda o zaprimljenoj tužbi koja je poslana 17.02.2023. – napomenuli su.

Više u prilozima koje su poslali medijima.

POTVRDA O PREDAJI TUŽBE_17-02-2023

dokaz_odvjetnici OB Dubrovnik definirali cijenu mj.zakupa i cjenu satne karte_30.06.2022

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist