Aktualno

Bolnica potpisala ugovor s novim zakupcem parkinga, ovo su cijene!

parking bolnica kamperi 2

Opća bolnica Dubrovnik potpisala je ugovor s novim zakupcem parkinga Best in Parking – KOM d.o.o. prošlog četvrtka. Ugovor o zakupu parkinga kod bolnice potpisan je na određeno vrijeme, u trajanju od pet godina. Ova tvrtka inače upravlja i javnom garažom na Ilijinoj glavici.

-Sukladno ugovornim odredbama, rok za predaju prostora zakupniku je 15 dana od dana potpisivanja ovog ugovora, prilikom čega će se sačiniti zapisnik u koji se unose podaci o stanju parking prostora koji se daje u zakup – navodi se u obavijesti koju je poslala bolnica.

Ističu kako je prvih 20 minuta zadržavanja na parkingu besplatno.

-Zadržavanje vozila na parkingu do tri (3) sata ne smije se naplatiti više od ukupno 1 euro po vozilu, a za svaki daljnji sat cijena ne smije biti veća od 1 euro po satu – naveli su.

Banner 300x250 DU 1

Podsjetimo, odluku o odabiru najpovoljnije ponude, bolnica je donijela početkom srpnja ove godine.

Naime, kako se navodi u odluci, Best in Parking – KOM d.o.o. izabran je kao najpovoljniji ponuditelj ponuda s najvišim ponuđenim iznosom zakupnine. Njihova ponuda iznosi 8.100,00 eura plus PDV. Inače, na drugi natječaj za zakup parkirališnog prostora javila su se samo dva ponuditelja. Uz ovu tvrtku, ponudu je dostavila tvrtka iz Mokošice ADRIA TECHNO j.d.o.o. s ponudom od 4.050.00 eura plus PDV.

Pročitajte još

KAOS U CEZIH-U Liječnici upozoravaju na opasne greške zbog pada sustava

Dulist

DŽENITA LAZAREVIĆ Fali pomoćnika u nastavi, asistenata! Roditelji nemaju potrebnu pomoć! Gube se prava!

Ivana Mijić Vulinović

HGSS-ovci se dugo probijali do Donje Jablanice, u timu je i potražni pas Zara

Dulist