Crna kronika

‘Pao’ dvojac s 4,5 kilograma marihuane

'Pao' dvojac s 4,5 kilograma marihuane

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske izvijestili su o novom slučaju kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik su prilikom prometne kontrole u četvrtak, 7. srpnja, nešto iza ponoći, u Čajkovićima zatekli 36-godišnjaka koji je u osobnom vozilu dubrovačkih registracijskih oznaka prevozio 3,383 kilograma marihuane pakirane u 13 vakumiranih pvc vrećica.

Osumnjičeni 33-godišnjak je naknadno policijskim službenicima predao još 536 grama marihuane pakirane u 2 pvc vrećice i digitalnu vagu koje je držao u svom stanu.

Nastavkom kriminalističkog istraživanja od strane Odjela kriminaliteta droga ove PU, utvrđeno je da je spomenutu marihuanu trebao preuzeti 21-godišnjak koji je u petak, 8. srpnja na području Mokošice zatečen u trenutku kada je rezervnim ključem otključavao prethodno spomenuto vozilo koje je bilo parkirano na unaprijed dogovorenom mjestu. Policija je kod 21-godišnjaka naknadno pronašla još dvije pvc vrećice sa ukupno 557 g marihuane.

U sklopu ovog kriminalističkog istraživanja ukupno je pronađeno i uz potvrdu oduzeto 4,476 kg marihuane koja je bila namijenjena daljnjoj preprodaji.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dvojica osumnjičenih su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist