DuList IN

OWEN WILSON U DUBROVNIKU Nina Sardi: ‘Jako cijeni tradiciju. Kupio je domaće marmelade, začine i salamu od smokava’

OWEN WILSON U DUBROVNIKU Nina Sardi: 'Jako cijeni tradiciju. Kupio je domaće marmelade, začine i salamu od smokava'

Danas mi je trebao biti slobodan dan koji inače iskoristimo na Lokrumu. No, vrijeme je takvo kakvo je i odlučili smo ostati raditi. A kad je Owen Wilson ušao u našu butigu, mislila sam da sanjam. Jednostavno nestvarno – rekla je za DuList Nina Sardi, vlasnica butige Note Bene koju je ove kišovite nedjelje, oko podne, posjetio poznati hollywoodski glumac sa suprugom. Ne može vjerovati da ih je pronašao jer je riječ o, kako kaže, skrivenoj butizi na Gundulićevoj poljani. Susret je za nju bio poseban jer se radi o najdražem joj glumcu, a jutro joj je započelo, vjerovali ili ne, gledanjem filma ‘Midnight in Paris’, u kojem Wilson ima glavnu ulogu.

-Znam da je bio u Splitu, da snima i mislim se kako bi bilo krasno da dođe u Grad. A onda se mislim, i da dođe, neću ga sigurno vidjeti. Ali da navrati još kod mene, mala je vjerojatnost. Kad je ušao u butigu, ostala sam jedva na nogama, bilo je šokantno – rekla je.

‘Dogodio se divan susret s predivnim i preljubaznim čovjekom’, govori nam gospođa Nina, s kojim je razgovor bio i više nego ugodan. Pričali su petnaestak minuta, a ona mu je u tom vremenu istaknula sve zanimljivosti Grada, pokazala vlastite proizvode koje je degustirao i na kraju – kupio!

-Ma sve mu se svidjelo. Kupio je naše marmelade od naranača, začine i salamu od smokava. Sve ga je interesiralo. Nije samo ušao i izašao. Njemu je bilo jako zanimljivo, imao je što čut’ i vidjet’. Cijeni tradiciju, pitao nas je i koliko se dugo bavimo proizvodnjom. Nevjerojatno koliko je jednostavan i koliko je naš razgovor lagano tekao – s oduševljenjem će gospođa Nina.

-Kad sam tražila da se slikam s njime, bodyguard je rekao: ‘Samo jedna fotografija’, na što sam rekla u redu jer mi je i više nego dovoljno. Međutim, kako je naš razgovor tekao, bodyguard je rekao da možemo napraviti više fotografija. I jesmo. Bilo mu je drago što nas je našao, a ja sam zbog toga bila presretna. Opet vam kažem, ni sanjati nisam mogla da će baš on danas ući u butigu – ističe gospođa Nina.

mp

Foto: Facebook/Sardi family products – OPG Sardi

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist