Aktualno

Ovo je uspjeh Zavoda za povijesne znanosti

gradsko vijece vekaric251

Dojmovi su još uvijek svježi, ali moram reći da ovo nije moj osobni uspjeh, već ekipe koja radi sa mnom u Zavodu za povijesne znanosti HAZU u Dubrovniku posljednjih 20-ak godina

– rekao je za duList upravitelj  Nenad Vekarić, kojeg je sinoć  izborna skupšrina HAZU-a sa 78 glasova izabrala za redovnog člana akademijinog Razreda za društvene znanosti.

-Ovo je  naš zajednički uspjeh i znak da smo postigli dobre rezultate. Kao u nogometu, jedan da gol, ali bez cijele ekipe i golmana nema rezultata. Ovo je uspjeh našeg Zavoda kojim je prepoznat naš rad u posljednjih 20-ak godina – istaknuo je Nenad Vekarić.

Podsjetimo, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti od sinoć  ima 36 novih članova – 18 redovitih članova, osam dopisnih članova i deset članova suradnika koje su hrvatski akademici tajnim glasanjem izabrali na izbornoj skupštini na kojoj su potvrdili i reizbor četiri člana suradnika.

Pročitajte još

Bogati program za Dan Općine i 32. obljetnicu oslobođenja Župe dubrovačke

Dulist

[VIDEO] VIKTORIJA KNEŽEVIĆ U SABORU: ‘Zakon o proračunu izgleda kao da je iz srednjeg vijeka’

Dulist

Svjetski poznata hotelska grupacija koja je prisutna i na hrvatskom tržištu ulazi na zahtjevno tržište Saudijske Arabije

Dulist