Aktualno

Ovo je uspjeh Zavoda za povijesne znanosti

Dojmovi su još uvijek svježi, ali moram reći da ovo nije moj osobni uspjeh, već ekipe koja radi sa mnom u Zavodu za povijesne znanosti HAZU u Dubrovniku posljednjih 20-ak godina

– rekao je za duList upravitelj  Nenad Vekarić, kojeg je sinoć  izborna skupšrina HAZU-a sa 78 glasova izabrala za redovnog člana akademijinog Razreda za društvene znanosti.

-Ovo je  naš zajednički uspjeh i znak da smo postigli dobre rezultate. Kao u nogometu, jedan da gol, ali bez cijele ekipe i golmana nema rezultata. Ovo je uspjeh našeg Zavoda kojim je prepoznat naš rad u posljednjih 20-ak godina – istaknuo je Nenad Vekarić.

Podsjetimo, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti od sinoć  ima 36 novih članova – 18 redovitih članova, osam dopisnih članova i deset članova suradnika koje su hrvatski akademici tajnim glasanjem izabrali na izbornoj skupštini na kojoj su potvrdili i reizbor četiri člana suradnika.

Pročitajte još

Predstavnici TZ-a grada Dubrovnika u Luksemburgu

Dulist

Prosječna svećenička plaća raste na 1000 eura, biskupska na 1640 eura

Dulist

Šutalo, Pavić i Oberan na Grand Prix-u u Portugalu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija