DuList IN

Ovi zdravi napitci vam olakšavaju život!

Ovi zdravi napitci vam olakšavaju život!

Mnogi od nas muku muče s trbuhom bilo da je riječ o nadutosti i plinovima ili salu kojeg se pokušavamo riješiti. Blagdanske trpeze svakako nam u tom slučaju ne idu na ruku. Donosimo tri vrste napitaka koji će nam sigurno olakšati život.

Aromatizirana voda

Kada se pokušavate riješiti suvišnih kilograma, vrlo je bitno da vaš organizam bude hidratiziran. Konzumiranje većih količina vode pomaže vašem tijelu da održi odgovarajući balans tekućine, zaustavi zadržavanje vode u organizmu (jedan od najvećih uzroka pojave nadutosti, te pomaže da brže dostignete osjećaj sitosti. Ako vam se ne sviđa ideja da stalno pijete običnu vodu, ubacite u nju začinsko bilje (nana ili bosiljak), citruse (limun, narandža, grejp, limeta) i druge niskokalorične, prirodne, pojačivače okusa (možete koristiti čak i narezani krastavac).

Ohlađeni čaj od nane

Odličan je za postizanje ravnog trbuha. Nana pomaže vašem želucu da probavi masti, te brže i efikasnije probavljanje masnih namirnica poputšnicle, pljeskavica i slično. Na taj nači sprečava nadutost.

Zeleni čaj

Osim što smanjuje rizik od raka i srčanih bolesti, zeleni čaj ima koristi za cijeli organizam te sadrži katehine, antioksidanse za koje istraživanja pokazuju da pomažu u smanjenju masnih naslaga s trbuha, piše portal minimagazin.info.

Magazin.hr/minimagazin.info

Pročitajte još

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist

SEVE U DUBROVNIKU ‘Ljubav se ljubavlju vraća’

Dulist