Kultura

OVAJ PONEDJELJAK Festivalska palača otvara svoja vrata

Lokalna prodaja u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) počinje u ponedjeljak, 20. lipnja, a blagajna će biti otvorena svakim danom od 10 do 18 sati dok će od 1. srpnja pa sve do 25. kolovoza biti otvorena svakim danom od 9 do 21.30 sati.

Osim ulaznica za raznovrsna događanja na programu Igara, u ponudi su i festivalski suveniri protkani najnovijim vizualima koje je za 73. izdanje festivala izradio dizajner Zoran Đukić.

Vrijedi napomenuti kako su Igre tradicionalno svojoj vjernoj publici osigurale i brojne pogodnosti pa se tako uz kupnju ulaznica Mastercard® i Maestro® karticama online ili na blagajni ostvaruje 10% popusta, a za iznose iznad 500 kuna omogućeno je obročno plaćanje. Kupnjom ulaznica za dvije premijerne dramske, odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan reprizni dramski, odnosno glazbeni program po izboru, a studenti uz predočenje X-ice ili ISIC-međunarodne studentske iskaznice mogu ostvariti popust od 10% na maksimalno dvije ulaznice po izvedbi.

Za sve dodatne informacije i rezervacije na raspolaganju je Ured prodaje Dubrovačkih ljetnih igara preko e-mail adrese sales@dubrovnik-festival.hr te telefonski na broj (020) 326 123.

Pročitajte još

Dubrovačka slikarica Anabel Zanze izlaže novi ciklus u Muzejima grada Karlovca

Dulist

PREDSTAVLJEN ROMAN Kroz ‘Panta rei’ sagledajte svijet iz drukčije perspektive

Dulist

VOLITE BALET? Dođite na audiciju!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija