Aktualno

Ova kratka imena roditelji u Hrvatskoj rado biraju za svoju djecu!

Kratka imena su vrlo zvučna i pamtljiva pa ih mnogi roditelji rado biraju za svoje djevojčice ili dječake. Iako je izbora mnogo, velika većina roditelja najčešće se odlučuje za popularna imena za koja znaju da će pristajati novom članu njihove obitelji, prenosi Index.

U slučaju da vam je potrebna inspiracija ili biste samo željeli znati koja su imena trenutno najpopularnija na našim prostorima, u nastavku vam donosimo nekoliko predivnih kratkih imena za djecu, kako za djevojčice, tako i za dječake. Kada je riječ o imenima za djevojčice, izbora uistinu ima. Najčešće birana imena za kćeri u posljednjih nekoliko godina na našem području uključuju sljedeća: Aria, Eva, Gita, Hana, Iva, Ena, Ema, Mia, Nika i Sara.

Osim ovih posebnih imena za djevojčice, izbor nije nimalo jednostavan ni kada je riječ o kratkim imenima za dječake. Iako možda zvuče kao moderna, većina ovih imena zapravo je vrlo tradicionalna te se nedavno ponovno vratila u modu. To su: Erik, Jan, Leo, Leon, Luka, Mak, Roko, Teo, Toni, Vid i Vito.

 

Pročitajte još

ZBOG RADOVA U utorak privremeno zauzet dio Ulice dr. Ante Starčevića

Dulist

POLICIJA TREBA POMOĆ Iznajmljivači javite ako vam se nisu pojavili gosti!

Dulist

U UTORAK Cesta u Šumetu zatvorena za promet

Dulist