Kultura

Otvorene rezervacije za programe 72. Igara

Zbog velikog interesa publike Ured prodaje Dubrovačkih ljetnih igara započeo je primati rezervacije za programe 72. Igara dok se početak prodaje ulaznica očekuje po objavi novih epidemioloških mjera.

Pored ulaznica za reprizne izvedbe dramskih uspješnica prijašnjih sezona: Shakespearovog ‘Hamleta’ u režiji Paola Magellija na tvrđavi Lovrjenac, ‘Maru i Katu’ na Kazermi te ‘Grižulu’ Marina Držića u režiji Saše Božića i Petre Hrašćanec i izvedbi Festivalskog dramskog ansambla u parku Gradac, rezervirati se mogu i mjesta za premijerne dramske naslove: ‘Glavu lava’ prema romanu Ivana Salečića u adaptaciji Marijane Fumić i režiji Aide Bukvić na igralištu ispod Minčete te za autorski rad Nataše Rajković i Ivana Penovića ‘Van sebe’ koji Igre postavljaju u Lazaretima i na Komardi. Moguće će biti rezervirati i ulaznice za raznovrstan glazbeni program koji će otvoriti projekt Percussion Club udaraljkaškom poslasticom ispred crkve sv. Vlaha ili jedan od vrhunskih koncerata u atriju Kneževa dvora počevši s nastupom Zbora HRT-a pod ravnanjem mo. Tomislava Fačinija, zatim recitala impresivnog mladog pijanista Lovre Marušića, koncerta sjajne ruske sopranistice Julije Ležnjeve s ansamblom La voce strumentale, recitala popularnog i nagrađivanog američkog tenora Lawrenca Brownlea ili čestog gosta festivala, gitarista Petrita Çekua. Ukupni program 72. Dubrovačkih ljetnih igara koji sadrži više od šezdeset dramskih, glazbenih, plesnih i folklornih događanja koja će se od 10. srpnja do 25. kolovoza održati na desetak scenskih i ambijentalnih lokacija grada Dubrovnika, dostupan je na mrežnim stranicama festivala www.dubrovnik-festival.hr.

Rezervacije Ured podaje prima putem e-maila: sales@dubrovnik-festival.hr ili telefonom na: 020 326 100. Radno vrijeme ureda je od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati.

Nakon objave novih epidemioloških preporuka HZJZ-a, ulaznice za programe 72. Igara bit će dostupne na mrežnim stranicama Dubrovačkih ljetnih igara dubrovnik-festival.hr te putem servisa ulaznice.hr. dok se početak rada blagajne u Festivalskoj palači očekuje 1. srpnja.

Pročitajte još

U izložbi posvećenoj našem Parcu uživajte sve do 7. veljače

Dulist

Gospođa Anka je iskoristila vrijeme korone i vratila iz zaborava motive primorskog veza

Dulist

‘IZMEĐU DIGITALNOG I STVARNOG’ Što vas čeka u petak na Noći muzeja?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija