Kultura

Polaznici zanimljive fotografske radionice večeras izlažu svoje radove

Izložba radova polaznika radionice fotografije za društvene mreže koja se od 22. svibnja odvija u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, održat će se u četvrtak, 27. svibnja u 17 sati u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

Polaznici i polaznice fotoradionice, koju vodi mlada splitska fotografkinja Glorija Lizde, kroz teorijski i praktični dio upoznaju se s različitim tehnikama fotografije namijenjene za objavu na društvenim mrežama. Koristeći kameru na svojim pametnim telefonima, fotografiraju u različitim svjetlosnim uvjetima, komponiraju i obrađuju fotografije za društvene mreže te se upoznaju s pojmovima kao što su ‘flat-lay’ i ‘lifestyle’ fotografije.

Osim u četvrtak u 17 sati na izložbi u prostorima ljetnikovca Bunić-Kaboga, najbolji radovi polaznika nastali na radionici bit će objavljivani i u sklopu svojevrsne online izložbe na Instagram profilu igre.u.kabogi.

Pročitajte još

U izložbi posvećenoj našem Parcu uživajte sve do 7. veljače

Dulist

Gospođa Anka je iskoristila vrijeme korone i vratila iz zaborava motive primorskog veza

Dulist

‘IZMEĐU DIGITALNOG I STVARNOG’ Što vas čeka u petak na Noći muzeja?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija