Grad

OTVORENA PRODAJNA IZLOŽBA Lena Kramarić i grupa Tata je Tata pomažu obitelji Pavlović

Akademska slikarica Lena Kramarić otvorila je u subotu navečer u restoranu Stara Loza prodajnu izložbu slika, koja ima humanitarni karakter. Kramarić je, naime, odlučila dio izloženih slika staviti na prodaju, kako bi se novac usmjerio prema obitelji Pavlović iz okolice Kutine, kojoj grupa Tata je tata već nesebično pomaže.
Nekoliko riječi je o Leninim slikama rekao njen suprug Matko Saltarić, istaknuvši kako su tate nekako uvijek kaotični, a i on sam je takav. ‘Kad uletim doma u osma ura napravim totalni dar mar, otvaraju se čips i slatkiši, gledaju se filmovi, nema pranja zuba i Lena ludi’, opisao je tu svoju kaotičnost s djecom Matko.
-E sad, mi smo očevi inače takvi, imamo taj neki kaos u sebi, ali isto tako imamo i red, i ljubav prema svojoj djeci i sve se to može prenijeti i na Lenine slike, koje su kaotične, ali u isto vrijeme imaju nekoga reda i jako puno pozadinske priče – rekao je Matko te istaknuo kako poseban dio ove izložbe čini dakle deset slika, čijom će se prodajom pomoći obitelji Pavlović.
Kako se čulo na izložbi, obitelj je u teško socioekonomskom položaju. Samohrana majka Ivana je dijabetičarka, bez pola stopala i poluslijepa teško se bori kroz život uz pomoć dobrih ljudi, a sve kako bi podigla svoje dvije princeze Luciju i Niku, koja je nepokretna.
Ovu će obitelj naše Tate i dalje pomagati, a njihovoj se dobroti tako priključila i Lena Kramarić. Izložbu možete pogledati do kraja ožujka.

Pročitajte još

[VIDEO] Strojevi na gradilištu ‘Čačićevog’ doma utihnuli zbog produženog vikenda?

Dulist

NEBOJŠA JOVIČEVIĆ Naš jedini barkariol o vremenu kada se sve radilo polako i po redu

Mia Njavro Banić

SLIJEDI LI ZAMJENA S DUBOM? Provjerili smo što se događa s borovima podno tvrđave Lovrjenac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija