Sport

OTVOREN SEDMI DUB BOWL Mali tenisači iz 65 zemalja svijeta borit će se na dubrovačkom turniru

OTVOREN SEDMI DUB BOWL Mali tenisači iz 65 zemalja svijeta borit će se na dubrovačkom turniru

Sedmo izdanje međunarodnog tenis turnira za djecu do 11 i do 13 godina – Dubrovnik DUB Bowl otvoreno je ovog ponedjeljka na teniskom terenu u Gospinom polju. Ove godine na njemu sudjeluje preko tisuću tenisača i tenisačica iz 65 država svijeta, a turniru su se ovog puta priključili i predstavnici Maroka i Pakistana.

-Želim vam da se borite za sebe, ali još više od svega, od vas očekujem poštenu igru i poštivanje protivnika. Osim teniskih mečeva, za vas smo organizirali i zabavni dio programa. Sutra vas pozivamo u kino, a u srijedu ćete igrati tenis na najljepšoj ulici na svijetu – Stradunu. Nadam se da ćete u svemu uživati i da ćete steći prijateljstva za život i da ćete uživati u Dubrovniku – istaknuo je direktor turnira Pasko Barović.

Pročelnik Upravnog odjela za šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić zahvalio je i čestitao direktoru turnira i cijelom njegovom timu na dosadašnjoj suradnji koju je ocijenio odličnom.

-Dokazali su da mogu organizirati odličan teniski turnir, a uvjeren sam da će on takav biti i ovaj put. Bilo je zaista izazovno doputovati u Dubrovnik pa svima želim zahvaliti što ste nam došli i što ste imali za to hrabrosti u ovako izazovnim okolnostima. Želio bih istaknuti i činjenicu kako je ovo iznimno važno događanje za naš grad. Turnir je 2019. ušao na listu prestižnih sportskih manifestacija koje Grad Dubrovnik potpomaže. Želim svima puno zdravlja, uspjeha i da se zadovoljni i sretni vratite svojim domovima – poručio je okupljenima Brčić.

Turnir će se održati na terenima Tenis centra Dubrovnik u Gospinu polju i Tenis Kluba Dubrovnik u Lapadu, od 12. do 18. srpnja.

 

Pročitajte još

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist