Zanimljivosti

Otvara se ‘Božić u Svetoj Obitelji’, nastupa trio ‘Laus’

Otvara se 'Božić u Svetoj Obitelji', nastupa trio 'Laus'

Program ‘Božić u Svetoj Obitelji’ novost je devetog izdanja Dubrovačkog zimskog festivala. Program organizira Uduga mladih ‘Sveti Ivan Pavao II’ iz Mokošice uz potporu Župe Svete Obitelji iz Mokošice i Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika. Iznimno bogat i raznovrstan program odvijat će se na posebno uređenoj pozornici ispred Kluba mladih ‘Sveti Ivan Pavao II’ te u obližnjim klupskim prostorijama. Program ‘Božić u Svetoj Obitelji’ otvorit će se 3. prosinca u 16 sati uz nastup tria ‘Laus’ i druženje mladih uz prigodnu glazbu.

Veliki obol programu ‘Božić u Svetoj Obitelji’ dala je Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, koja će organizirati brojne radionice za djecu i mlade Mokošice, kao što su izrada božićnih ukrasa 3D olovkom, izrada predmeta s božićnim motivima pirografijom te papercraft radionice ‘Borovi i zvijezde od kartona’.

Uz nastup tria ‘Laus’ program ‘Božić u Svetoj Obitelji’ će upotpuniti i uljepšati Dječji zbor Dubrovnik kolendom Mokošici, Kulturno drušvo ‘Aster’ lutkarskom predstavom za djecu ‘Božićna jelka’ te Uduga mladih ‘Sveti Ivan Pavao II’ igrokazom ‘Priča o pravom Božiću’. U okviru programa održat će se i proslava blagdana Svete Obitelji uz nastup klape Ragusa Vecchia.

Poseban pečat programu ‘Božić u Svetoj Obitelji’ dat će poznata dubrovačka akademska slikarica Ivana Jovanović Trostmann, koja će voditi likovne radionice za djecu i mlade te prirediti završnu izložbu njihovih likovnih radova pod nazivom ‘Svjetlost svijeta’ na blagdan Sveta tri kralja.

Cijeli program pogledajte ovdje.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist