Aktualno

Osvoji stipendiju od 11.200 eura

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) i 24 sata raspisali su natječaj za dodjelu pet stipendija za studiranje na Američkom koledžu.

Prva stipendija iznosi impresivnih 11.200,00 eura, a ostale četiri pojedinačno iznose po 5.600,00 eura. Na natječaj se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kao i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Prijave se zaprimaju do 2. lipnja, a tijek natječaja pratit će portal 24sata.hr. 

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac za prijavu koji se nalazi na sljedećem linku:
RIT/ACMT & 24 sata prijava
 
Svi kandidati moraju pristupiti:

  • pismenom ispitu iz engleskog jezika,
  • pismenom ispitu iz matematike,
  • intervjuu.  

Ispiti i intervjui održavat će se 6. lipnja s početkom u 9:00 sati u prostorima RIT/ACMT-a, u Dubrovniku i u Zagrebu. Imena pobjednika natječaja bit će objavljena u petak, 8. lipnja na službenoj web stranici Američkog koledža, www.acmt.hr i na portalu 24sata.hr. Pobjednici natječaja bit će obaviješteni o rezultatima i primitku vrijednih stipendija.

Stipendije su iskoristive za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju, u akademsku godinu 2012/2013, za sljedeće preddiplomske studije: Menadžment u turizmu hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). Iznos ostvarene stipendije dijeli se na sve četiri godine studiranja. Ako je kandidat u nekom od prijašnjih selekcijskih procesa RIT/ACMT-a ostvario pravo na stipendiju ili financijsku potporu može iskoristiti samo jednu (veću) nagradu.

Za više informacija molimo obratite se Odjelu za upise na telefon: +385 (0)1 643 9100 / (0)20 433 000 ili na email prijave@acmt.hr

Pročitajte još

OSLOBOĐENJE GOLUBOVA KAMENA Trideset godina poslije…

Dulist

Venecija od iduće godine naplaćuje ulaz za jednodnevne posjetitelje

Dulist

Franković: ’36 Imoćana dalo je svoj život da bi se ovaj kraj danas mogao zvati hrvatskim’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija