Sport

‘OSVJEŽAVAJUĆA’ UTRKA U LAPADU Kad je cilj plemenit, ne smeta ni bura

'OSVJEŽAVAJUĆA' UTRKA U LAPADU Kad je cilj plemenit, ne smeta ni bura

‘Osvježavajuća’ utrka s plemenitim ciljem – tako bismo mogli nazvati ‘Lapad Run’, sportsko druženje održano ove nedjelje u Uvali Lapad. Najbolje rezultate na desetkilometarskoj utrci ostvarili su Marin Desnica u muškoj (38:24) i Alemka Bajrić u ženskoj kategoriji (46:46), dok su utrku na pet kilometara najbrže istrčali Marko Kučko u muškoj (19:08) i Karmen Fabris (21:47) u ženskoj kategoriji.

Nastala u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, utrka Lapad Run, organizirana na pet ili deset kilometara, sa startom ali i ciljem u samoj Uvali, dio je mjeseca borbe protiv raka dojke.

Trkači, nakon ljetnih žega dodatno osvježeni listopadskom burom, svojim sportskim angažmanom dodatno su proširili svijest o prevenciji ove zloćudne bolesti, ujedno s onima koji su ih bodrili uživali u prekrasnom ambijentu.

Bila je ovo prilika da i početnici i iskusni trkači testiraju svoju formu i brzinu na jednoj od najatraktivnijih dubrovačkih staza uz more, a sve s hvalevrijednim ciljem. Svaka čast!

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr