Aktualno

Ostojić: Osobno sam za golf!

Ministar turizma Veljko Ostojić osobno podržava gradnju golf terena ne samo u Dubrovniku, nego u cijeloj Hrvatskoj. Rekao je to odgovarajući na pitanje podržava li projekt golfa na Srđu.

– Mislim da je golf nešto što u svakom slučaju treba ne samo ovoj destinaciji nego i cijelom hrvatskom turizmu. Pri tome su brojke oko golfa prilično jasne. Jedno golf igralište s 18 rupa može koštati, naravno brojke variraju od lokacije, negdje oko 5 milijuna eura. Godišnje održavanje golf terena je negdje oko pola milijuna eura i kad se u fisibility studiju određenih komercijalnih objekata uvrste i ti troškovi onda se zna koliko se može graditi.

Dakle, nisam detaljno upoznat s planovima onoga što bi se trebalo dogoditi na Srđu, ali definitivno mislim da o tome odluku treba donijeti na lokalnoj razini, dakle Grad Dubrovnik i Županija. U svakom slučaju ja osobno podržavam izgradnju golf terena – zaključio je Ostojić.

Pročitajte još

UDRUGA RINA MAŠERA Ove godine proslavili 65. godišnjicu rada, pokrenuli i važnu akciju

Karmen Maškarić

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Zbog otežavajućih okolnosti danas su neke ulice bez vode, provjerite je li i vaša!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija