Grad

OŠTETILI GRADSKU IMOVINU I SEBE DOVELI U OPASNOST Iz Grada upozoravaju mladiće koji pale reflektore na igralištu Mnotovjerna

blank

Na sportskom igralištu Montovjerna učestalo je ponašanje pojedinaca koji u noćnim satima, a nakon što se reflektori u 23 sata ugase, koristeći se silom, obijaju električni ormar u sklopu sportsko-rekreacijskog parka te pale reflektore, izvijestili su iz Grada.

Tako je bilo i u noći s utorka na srijedu, kada je skupina mladića, nakon što su provalili u zaključani električni ormar, neovlašteno upalili reflektore. Osim toga oni su oštetili gradsku imovinu, a i sebe su doveli u opasnost.

Ti reflektori velike snage u pravilu ostaju upaljeni cijelu noć, a Komunalno redarstvo Grada Dubrovnika zbog toga prima primjedbe građana s tog područja koji opravdano negoduju.

Nakon sinoćnje provale, katanac na ormariću je ponovno zamijenjen, a iz Grada Dubrovnika upozoravaju da će se svako buduće slično ponašanje biti prijavljeno Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj na daljnje postupanje.

Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

U PONEDJELJAK Zatvara se cesta u Šumetu

Dulist

Proslavljeno 55. godina Društva Dubrovčana i prijatelja dubrovačke starine u Zagrebu

Dulist

PROJEKT EU PRIJESTOLNICE KULTURE Zamjenica Tepšić susrela se s gradonačelnikom Veszprema

Dulist