Grad

OSNOVNA ŠKOLA NA MONTOVJERNI Radovi pri kraju, raspisana javna nabava za opremu

OSNOVNA ŠKOLA NA MONTOVJERNI Radovi pri kraju, raspisana javna nabava za opremu

Pri kraju su radovi na zgradi nove osnovne škole na Montovjerni, javljaju iz Grada Dubrovnika.

Počeli su prije nešto manje od godinu dana, a s obzirom na dosadašnju dinamiku radova očekuje se završetak znatno prije ugovornog roka. U tijeku su završni montažerski radovi i radovi na fasadi te unutarnji ličilački radovi.

Na objekt su već ugrađeni svi otvori, svjetlarnici, dimne zavjese i vanjske žaluzine te je postavljena cjelokupna keramika. Potrebno je još izvesti radove na parkingu i uređenju okoliša.

Ujedno je raspisana i javna nabava za namještaj i opremu u vrijednosti 4.246.100,00 kuna, plus PDV. Novu školsku zgradu treba u potpunosti opremiti, stoga se nabavlja sve, od namještaja za učionice i urede, do opreme za sportsku dvoranu te školsku kuhinju. Nabava je tako podijeljena u tri grupe, s procijenjenim iznosima: namještaj – 3.650.000 kuna, dvorana – 970.000 kuna i kuhinja – 690.000 kuna.

Nakon cjelokupne procedure i ukoliko ne bude žalbi, isporuka opreme i namještaja za školu očekuje se tijekom svibnja. Tako bi za novu školsku godinu u rujnu ove godine sve trebalo biti spremno za novu generaciju učenika.

Podsjetimo, ukupna vrijednost radova na izgradnji škole, s uključenim PDV-om, iznosi 70.623.228,55 kuna. U novoj školi bit će ukupno 16 novih učionica i dvodijelna sportska dvorana s pratećim sadržajima, blagovaonica i knjižnica, dodatne učionice za izborni predmet te prostori za pedagoga i psihologa. Nova škola moći će smjestiti 448 učenika.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović