Kultura

Osnovna škola Lapad i ove godine ponosni domaćin Gradske smotre Lidrano 2023.

Osnovna škola Lapad ove je godine ponovno ponosni domaćin Gradske smotre Lidrano 2023.

Ovogodišnja smotra održat će se 9. veljače u 9 sati u Kazalištu Marina Držića. Nakon pojedinačnih i skupnih nastupa osnovnih i srednjih škola Okrugli stolovi za literarni, novinarski i dramski izraz sastat će se u OŠ Marina Getaldića – Centar u 14 sati.

Program Smotre bit će objavljen na mrežnoj stranici OŠ Lapad.

Na ovogodišnju Gradsku smotru Lidrano 2023. pristiglo je 25 literarnih radova iz sedam osnovnih škola te 13 radova iz četiri srednje škole. U kategoriji za samostalni novinarski rad osnovne škole prijavile su 12 radova, a srednje četiri.

U četvrtak će u kategoriji pojedinačnih scenskih nastupa osnovne škole predstaviti 13 učenika, a srednje škole 14 učenika. U kategoriji skupnih scenskih nastupa prijavljeno je šest družina iz osnovnih škola, a iz srednjih dvije. Za radijski izraz prijavljene su dvije radijske emisije iz dvije osnovne škole.

– Svim natjecateljima želimo puno sreće i uspjeha – poručili su iz Povjerenstva za organizaciju Lidrana 2023.

Pročitajte još

‘DIJALOG S DRŽIĆEM’ DUBRAVKA KASTRAPELIJA Pisac i njegov pengač našli su zajednički jezik

Dulist

Luku Paljetku uručena nagrada ‘Iso Velikanović’ za životno djelo

Dulist

ODLIČAN VIKEND U LAZARETIMA Izložba ‘Mura Incognita’, Fortress VR Game Room i radionica izrade novca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija