Aktualno

Osnovana inicijativa TUP – urbana četvrt, zatražili sastanak s gradonačelnikom

Nakon što smo izvijestili kako su ‘na stol’ Tvornice ugljenografitnih i elektrokontaktnih proizvoda, poznatije kao TUP pristigle dvije ozbiljnije ponude koje je prihvatila Skupština društva, osnovana je inicijativa poduzetnika i udruga ‘TUP – urbana četvrt’ koja okuplja predstavnike kulturnih, kreativnih, sportskih i proizvođačkih djelatnosti, a koji su najmoprimci u prostorima Tvornice ugljenografitnih proizvoda TUP.

– Inicijativa je uputila molbu za sastanak s gradonačelnikom Frankovićem i drago nam je da je gradonačelnik prepoznao nas i naše dosadašnje djelovanje te nam je isti dan odgovoreno i sastanak je zakazan već za sljedeću srijedu, 22. rujna. Ova inicijativa se pokrenula jer vjerujemo da kroz dijalog s Gradom možemo doći do zajedničkog rješenja na obostrano zadovoljstvo svih zainteresiranih stranaka – od dioničara i vlasnika TUP-a, preko Grada i nas najmoprimaca do građana koji su u proteklih nekoliko godina u sve većem broju nazočili događanjima u TUP-u. Kako vjerujemo da je TUP, njegova prodaja i sadržaji koji se trenutno razvijaju u njegovim prostorima od iznimnog javnog interesa, a u duhu transparentnog i participativnog procesa pravovremeno ćemo izvještavati javnost o svim daljnjim planovima, prijedlozima i odlukama – poručuju.

Inicijativu čine sljedeći poduzetnici i udruge Majeutika d.o.o., udruga Tvornica umjetnosti Podroom, Ritam jedan dva d.o.o., Ljubav j.d.o.o., Studio Bonsenjo, Aerobik klub KL, obrt Anamarija Bezek Ceramics, zajednički obrt Digital Print Pogon, udruga Tango Dubrovnik, Dvorište TUP, Studio &P, udruga Muzej crvene povijesti, Yoga i Pilates Studio Dubijoga i Kulturni centar Jadran.

Pročitajte još

Mladić koji je gurnut sa zida na Pilama stabilno je i uspješno se oporavlja

Dulist

VANDA I GABRIELA ĐANIĆ Mama i kći violončelistice stvaraju lijepu glazbenu priču

Maria Prkut

Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija