Zanimljivosti

Osmijeh kao znak dobrodošlice

S ciljem motiviranja turističkih djelatnika na jasnije izražavanje dobrodošlice, gostoljubljivosti, i korištenja osmijeha kao glavnog alata u ostvarenju cilja zadovoljstva gosta,

Turistička zajednica grada Dubrovnika organizirala je radionice s temom „Briga za gosta“ za sve sudionike Festivala gastronomije i vina, koji se održava u Hotelu Valamar Lacroma, sutra u srijedu 14. ožujka.
 
Radionice su dio edukativno – marketinških  aktivnosti  projekta „Volim Hrvatsku – Volim Dubrovnik“, a namijenjene su turističkim djelatnicima, te čitavoj javnosti s ciljem senzibiliziranja stanovnika Dubrovnika za potrebe snažnijeg izražavanja  gostoljubljivosti i osmijeha koji našem gostima sugeriraju dobrodošlicu.
 
Radionice u trajanju od dva sata sastoje se od  poglavlja – Očekivanja gosta, Kako zadovoljiti gosta, Ljubaznost i stav, Standard uslužnosti, Komunikacija, Razni stilovi gostiju i druge teme.
Važno je naglasiti da su radionice interaktivne, voditelj je prof.Maja Vodopivec Oslić iz zagrebačke tvrtke GENTIS.
 
Cilj edukativno – marketinških aktivnosti objedinjenih nazivom „Akcija osmijeh“ jest i poticanje na praćenja rada turističkih djelatnika u cilju proširenja kandidatura za akciju sustava Hrvatske turističke  zajednice „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“.
 
Nakon radionica u okviru Festivala vina i gastronomije, bit će organizirana i „in house“ edukacija s istom temom  za djelatnike TZ grada Dubrovnika
U suradnji TZ grada Dubrovnika i British Councila sutra će u hotelu Valamar Lacroma biti podijeljenje edukativne knjižice British Councila  tiskane kroz projekt Skills for Employability u suradnji s Ministarstvom turizma i Hrvatskom udrugom poslodavaca.

Pročitajte još

BOGAT I RAZNOLIK PROGRAM Završio je deseti Festival znanosti

Dulist

T POD DEMO Dubrovački tim osmislio uređaj za čišćenje mora

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Otvorena Zračna luka Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija