Aktualno

OSMI LET TJEDNO ZA NEW YORK United Airlines povećava broj letova prema Dubrovniku!

category 1 aircraft, 767, exterior

Američka aviokompanija, United Airlines, povećava broj tjednih operacija na novoj liniji između New Yorka i Dubrovnika! Manje od mjesec dana od najave uvođenja redovne linije između New Yorka (Zračna luka Newark) i Dubrovnika, iz dubrovačke zračne luke potvrđeno je Croatian Aviationu kako će United Airlines u ovogodišnjem ljetnom redu letenja nadodati još jedan tjedni let na ovoj novoj liniji!

Kompanija je prvotno najavila tri tjedna leta, s polaskom iz New Yorka svakog ponedjeljka, četvrtka i subote, a u sljedećim danima u prodaji će se naći i letovi svakog petka! Povratak iz Dubrovnika je sljedećeg dana, dakle utorkom, petkom, subotom i nedjeljom.

United će se na ovaj način po broju operacija između New Yorka i Dubrovnika izjednačiti s brojem operacija Delta Air Linesa na istoj liniji, a Dubrovnik ovime dobiva osmi let tjedno prema New Yorku! Kompanija je izuzetno zadovoljna potražnjom na ovoj novoj liniji prema Dubrovniku i gotovo je sigurno da će zrakoplovi ovog ljeta biti rasprodani. Iz tog razloga u prodaju je pušten i dodatni let s polaskom iz New Yorka svakog petka.

Iz Dubrovnika prema New Yorku direktni let dostupan je utorkom, srijedom, te po dva leta petkom, subotom i nedjeljom!

Na svim letovima najavljeni su zrakoplovi tipa B767-300ER kapaciteta 214 putnika. S novim operacijama petkom, United će prema Dubrovniku ponuditi dodatnih 5.564 sjedala.

Pročitajte još

OD SRIJEDE Na kioscima vas čeka 500. broj DuLista!

Dulist

Zbog vala visokih temperatura vrlo velika opasnost od požara na Mljetu i Pelješcu

Dulist

NA SV. ILIJI HGSS-ovci pronašli izgubljenog stranog planinara s ozlijeđenom rukom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija