Aktualno

OSMI LET TJEDNO ZA NEW YORK United Airlines povećava broj letova prema Dubrovniku!

category 1 aircraft, 767, exterior

Američka aviokompanija, United Airlines, povećava broj tjednih operacija na novoj liniji između New Yorka i Dubrovnika! Manje od mjesec dana od najave uvođenja redovne linije između New Yorka (Zračna luka Newark) i Dubrovnika, iz dubrovačke zračne luke potvrđeno je Croatian Aviationu kako će United Airlines u ovogodišnjem ljetnom redu letenja nadodati još jedan tjedni let na ovoj novoj liniji!

Kompanija je prvotno najavila tri tjedna leta, s polaskom iz New Yorka svakog ponedjeljka, četvrtka i subote, a u sljedećim danima u prodaji će se naći i letovi svakog petka! Povratak iz Dubrovnika je sljedećeg dana, dakle utorkom, petkom, subotom i nedjeljom.

United će se na ovaj način po broju operacija između New Yorka i Dubrovnika izjednačiti s brojem operacija Delta Air Linesa na istoj liniji, a Dubrovnik ovime dobiva osmi let tjedno prema New Yorku! Kompanija je izuzetno zadovoljna potražnjom na ovoj novoj liniji prema Dubrovniku i gotovo je sigurno da će zrakoplovi ovog ljeta biti rasprodani. Iz tog razloga u prodaju je pušten i dodatni let s polaskom iz New Yorka svakog petka.

Iz Dubrovnika prema New Yorku direktni let dostupan je utorkom, srijedom, te po dva leta petkom, subotom i nedjeljom!

Na svim letovima najavljeni su zrakoplovi tipa B767-300ER kapaciteta 214 putnika. S novim operacijama petkom, United će prema Dubrovniku ponuditi dodatnih 5.564 sjedala.

Pročitajte još

‘Vozi se slalom’ između cijena materijala, a kvalitetnog radnika nema ‘ni za lijeka’

Iva Dedo

ODRŽAVANJE I POPULARIZACIJA TRADICIJE Konavosko svilarstvo pod preventivnom zaštitom!

Dulist

NESLUŽBENO Benzin i dizel u ponoć ne poskupljuju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija