Aktualno

ODLIČNE VIJESTI Lapadska škola dobila Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju!

Grad Dubrovnik dobio je svoju prvu Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju integriranoj unutar redovne osnovne škole zahvaljujući donaciji Rotary kluba Dubrovnik i Rotary Satellite kluba Dubrovnik Jug. Donacijskim koncertom dubrovačkog benda Silente i akcijom Online za pravu stvar krajem prošle godine prikupila su se potrebna sredstva za opremanje prve takve sobe koja će se službeno otvoriti u ponedjeljak, 17. svibnja u 10.30 sati.

Podsjetimo, Snoezelen soba oblik je multisenzornog prostora koji će dijelu naših najmlađih i najosjetljivijih sugrađana pružiti sigurno okruženje i poticati ih na interakciju s okolinom, a prve edukacije djelatnika osnovne škole Lapad počinju već 17.5. u jutarnjim satima. Rotary klub Dubrovnik ovim se putem još jednom zahvaljuje brojnim donatorima koji su podržali akciju svojim uplatama, svim kupcima ulaznica za koncert, medijima na praćenju akcije, Kazalištu Marina Držića, VSP videu, gradu Dubrovniku na podršci u realizaciji donacijskog koncerta kojim se skupio potreban iznos za opremanje prve dubrovačke Snoezelen sobe.

Pročitajte još

OD SRIJEDE Na kioscima vas čeka 500. broj DuLista!

Dulist

Zbog vala visokih temperatura vrlo velika opasnost od požara na Mljetu i Pelješcu

Dulist

NA SV. ILIJI HGSS-ovci pronašli izgubljenog stranog planinara s ozlijeđenom rukom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija