Sport

OSIGURALI NASLOV PRVAKA HRVATSKE Franković čestitao Saši Radoli, Marinu Poropatu i Laszlu Szaszu

blank

Auto klubu Dubrovnik Racing gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku zbog uspjeha vozača na natjecanju u Ilirskoj Bistrici u Sloveniji, gdje su se okupili najbolji vozači Europe. Tekst gradonačelnikove čestitke u nastavku:

Dragi vozači Auto kluba Dubrovnik Racing,

Primio sam sjajne vijesti o vašim izvanrednim uspjesima postignutim na brdskim utrkama održanim u Ilirskoj Bistrici.

Čestitam stoga trojcu Dubrovnik Racinga Saši Radoli, Marinu Poropatu i Laszlu Szaszu koji su u uzbudljivim utrkama osigurali naslov prvaka Hrvatske i ostvarili zavidne osobne uspjehe.

Čestitke upućujem i čitavom timu AK Dubrovnik Racing. Autobomilizam kao sport iziskuje iznimno puno rada, usredotočenosti i spretnosti, a vaši vozači će, nesumnjivo, svoju sportsku budućnost i budućnost kluba nastaviti graditi uz isti žar i dobru energiju, na što ste nas već odavno naučili.

S poštovanjem,

Gradonačelnik Mato Franković

Iz AK Dubrovnik Racinga na društvenim su mrežama također objavili sretnu vijest.

– Šest vozača, tri prva mjesta (Saša Radola, Marino Poropat i Laszlo Szasz), tri druga mjesta (Mato Milković, Milan Tatalović i Tamas Tomcsanyi). Što više reći o utrci na kojoj su naša tri vozača (Saša Radola, Marino Poropat i Laszlo Szasz) osigurali naslov prvaka države. Spektakularna utrka u Sloveniji s preko 200 vozača na startu. Iako je za naše vozače titula osigurana, klub se još uvijek bori za svoju, a preostale su nam samo dvije utrke u kalendaru, Buzet i naravno Dubrovnik – napisali su.

Foto: AK Dubrovnik Racing/Facebook

Pročitajte još

U PLOČE DOLAZI HAJDUK Jadran pobijedio Belišće, ugostit će branitelja naslova

Dulist

Bijač obranama peteraca zaustavio Jugaše

Dulist

LEN LIGA PRVAKA Jugaši danas igraju protiv Olympiacosa, podržimo ih ispred malih ekrana!

Dulist