Aktualno

Osam građana predalo oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva

Osam građana predalo oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva

Tijekom posljednjih nekoliko dana osam građana, koji su željeli ostati anonimni, policijskim su službenicima protueksplozijske zaštite predali dvije ručne bombe M-75, jednu poluautomatsku pušku, 10 komada detonatorskih kapisla, okvir za automatsku pušku s 30 komada streljiva i ukupno i 339 komada raznog streljiva.

-Predano oružje, streljivo i minsko eksplozivna sredstva su pohranjeni u sigurnosni kontejner do uništenja – navode iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske koja zahvaljuje savjesnim građanima koji i dalje dragovoljno predaju oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva.

-Koristimo ovu priliku da pozovemo sve one koji takva sredstva imaju u svojim domovima da ih predaju policiji na uništenje i na taj način svoj život i život svoje obitelji učine sigurnijim. Također je važno naglasiti da građani ne donose oružje ili eksplozivne tvari osobno u policijsku postaju ili upravu, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o tome obavijeste policiju na broj 192 nakon čega će stručni i osposobljeni policijski službenici doći na njihovu kućnu adresu prikupiti oružje – ističu.

Pročitajte još

Županijska komora organizira manifestaciju kojoj će u fokusu biti nekretnine

Dulist

Nastavnici hrvatskog jezika Deranja i Asturić : Čitati, čitati i samo čitati. A sve kreće od roditelja!

Nora Di Leo

Ravnateljica Ljekarni Dubrovnik Marina Svilokos o nestašici lijekova u našem gradu

Dulist