Grad

OŠ LAPAD Potpisan ugovor o rekonstrukciji i nadogradnji

OŠ LAPAD Potpisan ugovor o rekonstrukciji i nadogradnji

Povodom početka nove školske godine danas je u Osnovnoj školi Lapad potpisan ugovor o rekonstrukciji i nadogradnji škole.

Potpisivanju ugovora s izvođačem radova nazočili su gradonačelnik Andro Vlahušić, njegov zamjenik Nenad Vekarić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić, direktorica tvrtke Titan Constructa Caroline Elisabetz Mamić i direktorica OŠ Lapad Mirjana Kaznačić.

Preuredit će se osam učionica, izgradit će se četiri potpuno nove, kao i kuhinja te prostorije za produženi boravak. Škola će tako steći uvjete za jednosmjensku nastavu. Termin početka radova, čiji je rok izvođenja dvanaest mjeseci, definirat će se već ovog tjedna. Izvođač radova je tvrtka Titan Constructa iz Zagreba, a ukupna vrijednost investicije iznosi oko sedam i pol milijuna kuna.

Ravnateljica škole Mirjana Kaznačić zahvalila je Gradu Dubrovniku na potpori. Kazala je kako je zbog kvalitetnih priprema provedenih tijekom ljeta izvođenje građevinskih radova neće utjecati na kvalitetu nastave. Gradonačelnik Vlahušić obećao je kako će Grad Dubrovnik u proračunu osigurati i dodatni iznos za ugradnju sustava ventilacije u sportsku dvoranu.

Pročitajte još

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Priča o europskim izborima na kampusu

Dulist

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist