Grad

OPROŠTAJ Božo Miletić odlazi s čelnog mjesta dubrovačkih taksista

Božo Miletić, v.d. udruženja taksista

Božu Miletiću, predsjedniku Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik uskoro završava četverogodišnji mandat. Najavio je kako se više nema namjeru kandidirati za čelno mjesto dubrovačkih taksista, a o razlozima je progovorio u svom pismu kojeg prenosimo u cijelosti.

Dragi svi,

Obraćam vam se povodom skorog završetka mog mandata na mjestu predsjednika Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik kao i na mjestu predsjednika taksi sekcije Hrvatske obrtničke komore.

Moram započeti ovaj tekst s naglaskom kako su protekle četiri godine, bile jako turbulentne, kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini. Upravni odbor i Skupština Udruženja na čelu sa mnom zaista su ulagali ogroman napor i trud u cilju približavanja novonastalih situacija politici i široj javnosti.

Slažit ćemo se, ponekad smo znali i pretjerati u nekim stvarima, ali to bi zaista bilo isključivo u trenucima kada nismo mogli ništa drugo napraviti.

Želio bih se svima zahvaliti na podršci, idejama, konstruktivnim raspravama i, prije svega, odgovornom radu i trudu da svi naši autotaksi prijevoznici, hrvatski obrtnici, mogu prehraniti svoje obitelji i da žive dostojno od svoga rada. Za neke smo se stvari uspjeli izboriti, za neke nismo, pritisnuti različitim interesnim skupinama, ali svaki čovjek koji nije morao odseliti u Njemačku ili Irsku naš je zajednički uspjeh.

Želim vam puno sreće u daljnjem radu i da ne izgubite nadu da se naša prava mogu zaštititi ako se ne prepustimo apatiji. Ovim putem želim istaknuti kako se više neću kandidirati za mjesto predsjednika Udruženja zbog drugih poslovnih aktivnosti kojima ću se uz svoj obrt u budućnosti baviti, a siguran sam da ćete i dalje uspješno djelovati i dokazivati da se pošten rad još uvijek isplati.

Nihil illigitamus carborundum. – Ne dopusti da te poraze loši.

Srdačan pozdrav, Božo Miletić

Pročitajte još

Franković poručio diplomantima RIT-a: ‘Budite blagi prema ljudima oko sebe pa će vam se tako i vratiti’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Zamjenica Tepšić na panelu ‘Studiraj i treniraj’

Dulist