Grad

OPRAŠTAMO SE OD 2022. Nazdravlje vam Stara godina!

Dragi čitatelji DuLista, nazdravlje vam Stara godina! Ušli smo u zadnji dan još jedne izazovne godine. No, ipak ćemo ju ispratiti uz zabavu na Stradunu gdje je organiziran Doček uz Petra Graša. Atmosferu će zagrijati Ante Gelo bend, Bruna Oberan, Iva Ajduković i Alen Đuras. Dok ispraćamo još jednu pandemijsku godinu nastojimo u njoj za sobom ostaviti sve ono loše, gledajmo s optimizmom na 2023. u nadi da će nam donijeti mnogo lijepih stvari i da će se naša svakodnevica vratiti u ono ‘staro normalno’, koje toliko priželjkujemo.

Podsjetit ćemo kako će danas nakon Dječjeg dočeka na kojem će nastupiti također Ante Gelo band, Bruna Oberan, Alen Đuras i Iva Ajduković uslijediti najljepši pozdrav godini iza nas – tradicionalna dubrovačka kolenda. Izvest će je FA Linđo, Zbor Libertas i Gradska glazba Dubrovnik, a gradonačelnik Mato Franković uputit će kratku novogodišnju čestitku uz prisjećanje na važne trenutke godine na izmaku.

Nazdravlje vam!

Pročitajte još

Trajno se uklanja javni WC ispod platana na Pilama

Dulist

[FOTOGALERIJA] Ekipa iz Kluba 65+ u điru s Lidijom Begić

Dulist

Povratak Dubrovačkog karnevala: Nikad više događanja za sve generacije!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija