AktualnoUrednički izbor

OPET ‘KUHA’ U PRETOVARNOJ ZONI ‘Nemoguće nam je raditi u 40 kvadrata. Opet idemo na sastanak’

OPET 'KUHA' U PRETOVARNOJ ZONI 'Nemoguće nam je raditi u 40 kvadrata. Opet idemo na sastanak'

Ovog petka u 13 sati ponovno će se održati sastanak predstavnika karićara koji djeluju na području Pretovarne zone s Gradom Dubrovnikom, a nakon uređenja tog područja s kojim karićari nisu zadovoljni. Kako su nam istaknuli predstavnici karićara, trenutna kvadratura koju su dobili onemogućava ih u obavljanju njihovog posla.

-Skratili su nam prostor. Nemamo gdje primiti robu, staviti vozila, ništa ne možemo raditi na tom prostoru. Ne daju mi da držim suncobran ni ona dva, tri ormarića koji nam trebaju za opremu. Ne možemo više raditi ovdje. Vjerojatno ćemo raskinuti koncesijski ugovor i otići – rekao nam je jedan od koncesionara Božo Pulić.

Slično nam je istaknuo i voditelj Sifet Golub naglasivši kako Grad želi u prostor od 40 kvadrata ‘nabiti 15 prikolica i šest električnih vozila.

-Sve bi to trebalo stati u taj mali prostor, a ne može stati kao ni roba koja nam dolazi. Pišu nam prijave, kazne do 12 tisuća kuna ako prijeđemo crtu koju su nacrtali. Ako na današnjem sastanku ne riješe ništa, ukida se koncesija i to je to – zaključio je Golub.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist