Aktualno

OPET ‘KUHA’ U PRETOVARNOJ ZONI ‘Nemoguće nam je raditi u 40 kvadrata. Opet idemo na sastanak’

Ovog petka u 13 sati ponovno će se održati sastanak predstavnika karićara koji djeluju na području Pretovarne zone s Gradom Dubrovnikom, a nakon uređenja tog područja s kojim karićari nisu zadovoljni. Kako su nam istaknuli predstavnici karićara, trenutna kvadratura koju su dobili onemogućava ih u obavljanju njihovog posla.

-Skratili su nam prostor. Nemamo gdje primiti robu, staviti vozila, ništa ne možemo raditi na tom prostoru. Ne daju mi da držim suncobran ni ona dva, tri ormarića koji nam trebaju za opremu. Ne možemo više raditi ovdje. Vjerojatno ćemo raskinuti koncesijski ugovor i otići – rekao nam je jedan od koncesionara Božo Pulić.

Slično nam je istaknuo i voditelj Sifet Golub naglasivši kako Grad želi u prostor od 40 kvadrata ‘nabiti 15 prikolica i šest električnih vozila.

-Sve bi to trebalo stati u taj mali prostor, a ne može stati kao ni roba koja nam dolazi. Pišu nam prijave, kazne do 12 tisuća kuna ako prijeđemo crtu koju su nacrtali. Ako na današnjem sastanku ne riješe ništa, ukida se koncesija i to je to – zaključio je Golub.

Pročitajte još

‘Dora’ ipak isplovljava ujutro iz Suđurđa

Dulist

POSLOVNA TAJNA! Garaža na Ilijinoj glavici krije financijske rezultate

Andrea Falkoni Račić

OBAVIJEST JADROLINIJE ‘Dora’ neće voziti do daljnjega, putnicima na raspolaganju trajekt ‘Hanibal Lucić’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija