Aktualno

Opačak prodao PGM Ragusu uskočkom optuženiku

Opačak prodao PGM Ragusu uskočkom optuženiku

Mjesec dana nakon što je PGM Ragusa dobila novog vlasnika Tomislava Opačka iz Slavonskog Broda, dobili smo i službenu potvrdu kako je ta građevinska tvrtka opet prodana. 

– Prodao sam PGM Ragusu Damiru Iviću iz Osijeka – potvrdio je Tomislav Opačak u telefonskom razgovoru. Kao razlog na ovakav potez Opačak je objasnio kako je navikao kupovati i prodavati tvrtke, te kako mu nije prvi put da je nešto tako napravio.

– Na PGM-u sam zaradio. Čovjek mi je ponudio veći iznos od onog kojeg sam ja dao pri kupovini 83 posto dionica. Idemo dalje – rekao je slavonskobrodski poduzetnik. Iako se u sudskom registru još uvijek može pročitati njegovo ime kao člana uprave i direktora, Opačak je potvrdio kako više nije u upravi tvrtke jer više za nju nema interesa.

Zanimljivo je kako se po gradskim kuluarima moglo čuti da je dojučerašnji gazda PGM Raguse Tomislav Opačak iz nekih sumljivih razloga 'vratio' tu građevinsku tvrku prvom vlasniku Ivu Kralju.
Tako nešto Opačak je odbacio, ali je najavio kako ovo nije kraj njegovih kupnji po Dubrovniku. Iako nije htio otkriti na koju je tvrtku sad 'bacio oko', istakao je kako je već u pregovorima za novi posao.

Puno zanimljivije od informacije koju tvrtku bi mogao kupiti Opačak otkriva ime novog vlasnika PGM Raguse. A tko je novi vlasnik dubrovačke građevinske tvrtke potražite u tiskanom izdanju duLista, koji je u prodaji od srijede, 19. rujna.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist