Aktualno

ONLINE I U KRUGU OBITELJI Šime Zupčić obranio doktorat iz područja komunikologije

ONLINE I U KRUGU OBITELJI Šime Zupčić obranio doktorat iz područja komunikologije

Napokon još jedan studij završen. Bilo je i vrijeme. Nakon što sam ga upisao davne 2010. godine, današnjom obranom doktorske disertacije pod naslovom ‘Komunikacijski obrasci u svjetlu medijske etike u dokumentima Katoličke Crkve’ studij je napokon završen – pohvalio se na svome Facebook profilu vjeroučitelj u Biskupijskoj klasičnoj gimnaziji Ruđera Boškovića, tajnik Katehetskog ureda Dubrovačke biskupije te vanjski suradnik na Odjelu za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku Šime Zupčić.

Međutim, zbog situacije s koronavirusom, obrana je organizirana na neobičan način, preko online platforme, tako da su sudionici obrane bili raštrkani po Hrvatskoj, no bitno je, istaknuo je Zupčić, da je obrana uspješno odrađena i da je njegova obitelj bila sa njime ne online, nego uživo.

-No, veliko hvala i onima ‘online’, ponajprije mom dragom mentoru profesoru Danijel Labaš (kao izvrsnom profesoru i mentoru, ali jednako tako i posebnom čovjeku, blagoslov je bilo imati ga za mentora, hvala mu što me trpio sve ove godine) te članovima Povjerenstva (njima je ipak bilo lakše, oni su trebali samo pročitati malo više od 300 stranica rada i odraditi ovu obranu). Hvala roditeljima (Ivica Zupčić) te ženi i djeci – zapisao je Zupčić ‘ispričavši’ se supruzi Ani za sve sate, dane i mjesece provedene u knjižnici te dodavši u šaljivom tonu kako u idućih 10 godina ne upisuje novi faks osim ako mu supruga ne dozvoli ili mu takvo što padne napamet.

Foto: Facebook/Šime Zupčić

Pročitajte još

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist

NAKON ISPADANJA LEJLE Tarik Filipović odgovorio hejterima: ‘Vi ste psihopati i sadisti’

Dulist