Aktualno

Online dani otvorenih vrata Dječjeg vrtića Pčelica

Online dani otvorenih vrata Dječjeg vrtića Pčelica

Roditeljstvo je jedan od emocionalno najzahtjevnijih poslova. Današnji način života, užurbana svakodnevica, preveliki zahtjevi koji se postavljaju pred sve nas i borba za egzistenciju, uvelike otežavaju roditeljstvo. Svima nam je znano kako iskustva u prvim godinama života djeteta oblikuju život pojedinca, a kvalitetan, brižan i topao odnos roditelja i djeteta čini temelj djetetova budućeg života.
Dječji vrtić kao ustanova koja je u cjelosti posvećena odgoju i obrazovanju djece namlađe dobi, jednako je usmjerena i na pomoć i podršku roditeljima koji obavljaju najodgovorniji posao na svijetu – odgoj djeteta. Sve naše radionice i predavanja uvijek su u duhu zajedništva ustanove i roditelja kao partnera koji pred sobom imaju isti cilj – sretno i zadovoljno dijete koje će izrasti u samopouzdanu i jaku osobu.
– Svake godine u prosincu naš Vrtić otvara svoja vrata roditeljima i drugim odraslima važnim u djetetovu životu, kako bismo razmijenili iskustva, podijelili koji dobar savjet i dali drugu i drugačiju perspektivu određenih situacija s kojima se svi mi roditelji suočavamo ili nas tek čekaju – poručuju iz DV Pčelica.
Ove godine stručne suradnice Dječjeg vrtića Pčelica organizirale su predavanja na teme koje su se pokazale važnima roditeljima, a stručno pojačanje našem timu bit će praktičar rane intervencije Ana Radišić, magistra edukacijske rehabilitacije.
S obzirom na specifičnu pandemijsku godinu, sva predavanja će biti online preko Zoom platforme, a prijave su jednostavne, kroz tri koraka na stranicama DV Pčelica.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist