Aktualno

Online dani otvorenih vrata Dječjeg vrtića Pčelica

Roditeljstvo je jedan od emocionalno najzahtjevnijih poslova. Današnji način života, užurbana svakodnevica, preveliki zahtjevi koji se postavljaju pred sve nas i borba za egzistenciju, uvelike otežavaju roditeljstvo. Svima nam je znano kako iskustva u prvim godinama života djeteta oblikuju život pojedinca, a kvalitetan, brižan i topao odnos roditelja i djeteta čini temelj djetetova budućeg života.
Dječji vrtić kao ustanova koja je u cjelosti posvećena odgoju i obrazovanju djece namlađe dobi, jednako je usmjerena i na pomoć i podršku roditeljima koji obavljaju najodgovorniji posao na svijetu – odgoj djeteta. Sve naše radionice i predavanja uvijek su u duhu zajedništva ustanove i roditelja kao partnera koji pred sobom imaju isti cilj – sretno i zadovoljno dijete koje će izrasti u samopouzdanu i jaku osobu.
– Svake godine u prosincu naš Vrtić otvara svoja vrata roditeljima i drugim odraslima važnim u djetetovu životu, kako bismo razmijenili iskustva, podijelili koji dobar savjet i dali drugu i drugačiju perspektivu određenih situacija s kojima se svi mi roditelji suočavamo ili nas tek čekaju – poručuju iz DV Pčelica.
Ove godine stručne suradnice Dječjeg vrtića Pčelica organizirale su predavanja na teme koje su se pokazale važnima roditeljima, a stručno pojačanje našem timu bit će praktičar rane intervencije Ana Radišić, magistra edukacijske rehabilitacije.
S obzirom na specifičnu pandemijsku godinu, sva predavanja će biti online preko Zoom platforme, a prijave su jednostavne, kroz tri koraka na stranicama DV Pčelica.

Pročitajte još

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM Velike gužve kroz Župu, Brgat, Grad…

Dulist

AKCIJA ZA SVAKU POHVALU Cisterna ‘zapela’ na Pošti Lapad, prometni redar spasio stvar!

Zvonimir Pandža

POSLOVNA PRIČA FRANA LUBURE I PERA BARKIDŽIJE Naši električni MYNT motori mogu biti dio rješenja prometnih gužvi!

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija