Sport

OLIMPIJSKI FESTIVAL Najbolji su mališani Dječjeg vrtića Konavle

OLIMPIJSKI FESTIVAL Najbolji su mališani Dječjeg vrtića Konavle

Dječji vrtić Konavle pobjednik je 18. po redu Olimpijskog festivala dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije koji je održan u Stonu proteklog petka. Nastupilo je trinaest vrtića s područja županije: Palčica, Pčelica, Slano, Konavle, Župa dubrovačka, Ston, Orebić, Korčula, Vela Luka, Blato, Opuzen, Metković i Ploče, a natjecanje je održano u organizaciji Zajednice sporta Dubrovačko-neretvanske županije.

Okupljena su se djeca natjecala u sljedećim disciplinama: trčanje na 50 metara za djevojčice i dječake, štafeta 4 x 25 metara za djevojčice i dječake, bacanje loptice za djevojčice i dječake, skok u dalj za djevojčice i dječake, mali nogomet za dječake.

Nakon svečanog mimohoda i predstavljanja svih sudionika te nakon trosatnog sportskog programa uslijedilo je proglašenje rezultata pri čemu je Dječji vrtić Konavle sveukupni pobjednik festivala osvojivši medalje za drugo mjesto u trčanju na 50 m za djevojčice (Polina Car), drugo mjesto u skoku u dalj za djevojčice (Nikol Barušić), treće mjesto u štafeti za djevojčice (Tonija Kušar, Karmen Simović, Rubi Katarina Dadić, Sara Pujo) te treće mjesto u nogometu za dječake (Antonio Glavinić, Jakov Orepić, Maro Klaić, Mateo Butijer, Matija Ramadan, Teo Bijelić, Miho Kutlić, Vito Maroje Ateljević, Leo Savinović, Ivo Dimnić).

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist