Politika

Olgi Muratti novi četverogodišnji mandat na čelu dubrovačkog HSU-a

Olga Muratti na izbornoj skupštini HSU-a Dubrovnik održanoj ove srijede dobila je povjerenje za novi četverogodišnji mandat na čelu ove stranke. Za potpredsjednike su izabrani Luce Šalja i Miljenko Lučin. U Gradski odbor izabrani su Marijana Manenica, Ana Greget, Vlaho Violić, Nila Perušina, Pero Mirošević, Pave Ogresta, Nikša Raspopović i Zdravka Kulaš. Izabrani članovi Nadzornog odbora su Ivo Elez, Maja Marčinko, Jasminka Kreso, Kristina Simoni, Marija Kulth.

Predsjednica Olga Muratti na skupštini je zahvalila svim prisutnima, ali i svim onim koji su kroz ovo četverogodišnje razdoblje pomagali umirovljenicima kao najugroženijoj kategoriji društva, naglasivši da je briga za starije obveza svakog od nas ali i društva općenito. Izbornoj Skupštini prisustvovao je i predsjednik HSU general Veselko Gabričević.

Pročitajte još

KRISTIĆ: Omogućimo građanima razvoj urbanih vrtova dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta

Dulist

ROKO IMA NOVO RADNO MJESTO ‘Morao sam poć’ s Vijeća razvoziti robu, moje su mi mušterije važne’

Dulist

RASKINUTI UGOVORI S KARIĆARIMA Franković: Raspisat ćemo novi natječaj i izabrati nove koncesionare

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija