Politika

Miho Baće novi predsjednik dubrovačkog HSLS-a

Miho Baće novi je predsjednik dubrovačkog ogranaka Hrvatske socijalno liberalne stranke.

Baće je dugogodišnji član HSLS-a, gradski i županijski vijećnik u nekoliko mandata te dugogodišnji član i tajnik županijske organizacije HSLS-a Dubrovačko-neretvanske županije. Županijski je pročelnik za zaštitu okoliša i komunalne poslove.

Vodstvo HSLS-a preuzeo je nakon što je ostavku na to mjesto dala dosadašnja predsjednika Belka Elezović. Na izbornoj skupštini uz Baću će dubrovački ogranak u iduće četiri godine voditi Marko Cosmai i Ivica Banović kao potpredsjednici te Silvijo Markota kao tajnik. Izabrani su i novi članovi Izvršnog i Nadzornog odbora stranačkog ogranka. Na Izbornoj skupštini među ostalim naglašeno je kako je cilj novog vodstva da HSLS na idućim lokalnim izbora vrati u Gradsko vijeće nakon što je stranka bez svoga gradskog vijećnika ostala nakon lipanjskih lokalnih izbora.

-Bez obzira što trenutno nemamo svoga predstavnika u Gradskom vijeću, u iduće četiri godine dubrovački HSLS aktivno će i konstruktivno sudjelovati u životu grada te ne samo ukazivati na probleme već i nuditi konkretna i provediva rješenja osmišljena uz komunikaciju sa sugrađanima – poručuje novo vodstvo.

Pročitajte još

KRISTIĆ: Omogućimo građanima razvoj urbanih vrtova dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta

Dulist

ROKO IMA NOVO RADNO MJESTO ‘Morao sam poć’ s Vijeća razvoziti robu, moje su mi mušterije važne’

Dulist

RASKINUTI UGOVORI S KARIĆARIMA Franković: Raspisat ćemo novi natječaj i izabrati nove koncesionare

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija