DuList IN

Olga Muratti otvorila Facebook profil

olga muratti

Olga Muratti, predsjednica Gradskog vijeća i predsjednica dubrovačkog SDP-a još je jedna u nizu dubrovački političara koja je otvorila profil na najpopularnijoj društvenoj mreži Facebooku.

Iako je to dugo ignorirala, očito je skontala da se popularnost, stječe i 'druženjem' u virtualnom svijetu, a uostalom iako službena kampanja još nije počela, ovo bi mogao biti prvi znak da su sve snage u pripravnost. Kako je tek 'zakoračila' u svijet lajkova Muratti ima 58 prijatelja, ali taj broj iz minute u minutu raste.

Ipak, Olga je još jako daleko od zavidnog broja prijatelja kojeg imaju njezine dubrovačke kolege političari. Među prvima FB profil otvorila je bivša dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica koja danas ima 4948 prijatelja. Masovno otvaranje profila političara dogodilo se pred lokalne izbore 2009. godine.

Među viđenijim facama je gradonačelnik HNS-ovac Andro Vlahušić sa 4399 prijatelja, ali od njega je popularnija njegova zamjenica Tatjana Šimac Bonačić sa 4627 prijatelja. U svibnju prošle godine društvenoj mreži pridružio se i nezavinsni vijećnik Pero Vićan, mada ima tek 402 prijatelja.

Bez Facebook profila još uvijek je zamjenik gradonačelnika SDP-ovac Niko Šalja.  
 

Pročitajte još

Antonio Lujak producent i glumac u filmu u kojem glumi i Eric Roberts

Dulist

U MLINIMA Storytelling event ‘Priče iz ljetnikovca – umijeće preživljavanja’

Dulist

Kupari u novoj sezoni poznatog serijala National Geographica

Dulist