DuList IN

Okusite Indiju

Okusite Indiju

Volite li eksperimentirati? S kuhanjem… Ako želite naučiti nešto novo i začiniti svakodnevnicu, pridružite nam se na radionici indijske kuhinje u sklopu festivala Treće uho – poziv je Udruge DRVO Mladih Bonsai i Volonterskog centra Dubrovnik.

Naime, Hemwati Vege Team iz Zagreba u suradnji s dubrovačkim restoranom Nishta naučit će sve zainteresirane, na radionici indijske kuhinje, raditi indijski ručak, masala čaj i upoznati ih s indijskim začinima, koji će se moći i ponijeti sa sobom. Svi sudionici dobit će i malu besplatnu skriptu.

Radionica, koja se organizira u klubu Rina Mašera u staroj bolnici 12. studenog od 14 do 16:30, dio je festivala Treće uho u organizaciji Udruge DRVO Mladih Bonsai i Volonterskog centra Dubrovnik.

Festival, koji se održava od 10. do 13. studenog, posvećen je Indiji, a program će se sastojati od koncerata, izložbi, projekcija filmova, radionica i predavanja s gostujućim umjetnicima, na više mjesta u Dubrovniku. Festival je u potpunosti volonterski projekt i ulaz na sva događanja bit će besplatan.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist